Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Ορφανός-«με τη διαφήμιση του Κίτσου “ρεφάρισα”»

Νίκος Ορφανός-«με τη διαφήμιση του Κίτσο...

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι μετά την επιτυχημένη διαφήμιση κέρδισε χρήματα, δόξα και προτάσεις για νέες δουλειές

«Έκανα μία πετυχημένη διαφήμιση και με αυτή “ρεφάρισα”, ήταν σαν έχω κάνει πέντε σήριαλ». Αυτό δήλωσε ο 42χρονος ηθοποιός Νίκος Ορφανός που είδε το όνομα του να γίνεται πασίγνωστο απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας χάρη στην αστεία και εμπνευσμένη διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vodafone όπου κάνει τον Κίτσο και η Μαρία Διακοπαναγιώτου την Τασούλα.

Η διαφήμιση που έχει πλέον και δεύτερη συνέχεια, έχει «σκίσει» στην κυριολεξία και ο κόσμος δεν χορταίνει να την βλέπει και να γελάει ενώ καθιέρωσε και την ατάκα της Τασούλας, το «τράτζικ». Μάλιστα καθότι η εταιρεία είναι και εκ των κύριων χορηγών της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα της Πολωνίας και την Ουκρανίας, οι δύο ηθοποιοί πήγαν και μέχρι την Βαρσοβία για να στηρίξουν την εθνική μας από τις κερκίδες και έγιναν και εκεί «ανάρπαστοι» από τους φίλαθλους και τους δημοσιογράφους.

Όλο αυτό το τρίμηνο που παίζεται συνεχώς η δαφήμιση έχει αποφέρει εκτός από χρήματα που τόσο είχε ανάγκη ο Νίκος Ορφανός και πολλές νέες επαγγελματικές προτάσεις. Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό περιοδικό Τηλέραμα, ο ηθοποιός που είχε παίξει και πέρυσι στην ποιοτική τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» παραδέχτηκε ότι «είναι κουραστικό να περπατάς στο δρόμο και να σου φωνάζουν ολοένα ''Κίτσοοοοοοοοο, ρε Κίτσοοοοοοο''», ωστόσο από την άλλη τα οφέλη που αποκόμισε από τη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι αρκούντως ικανοποιητικά και δεν πρέπει να διαμαρτύρεται.

Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε και χρήματα έβγαλε και προτάσεις για νέες δουλειές δέχθηκε ενώ μπόρεσε πλέον να έχει και το περιθώριο της καλλιτεχνικής επιλογής σε μία δύσκολη εποχή όπως η σημερινή. Ο Νίκος Ορφανός, παραδέχεται ότι δεν μπορείς να είσαι αχάριστος σε καιρούς «χαλεπούς» όπως τους χαρακτηρίζει, ενώ τονίζει με παράπονο ότι παρά την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», κανείς δεν του ζήτησε στη συνέχεια να παίξει και πάλι στην τηλεόραση.

«Με μια διαφήμιση, λοιπόν, ρεφάρισα και ήταν σαν να έκανα πέντε σειρές μαζί», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Ορφανός μαζί με τον Κωνσταντίνο Κάππα είχαν έρθει τον περασμένο Μάρτιο στην Πάτρα λίγο πριν γίνει ο μεγάλος χαμός με την διαφήμιση  και είχαν παρουσιάσει την παράσταση «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαίδη στο θέατρο «Λιθογραφείον». Ο Νίκος Ορφανός που έχει γεννηθεί στον Κορυδαλλό στην Αθήνα, έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν το 1991 αλλά και τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών - Τομέας Ψυχολογίας το 1995.

Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν όταν την περίοδο που ακόμα φοιτούσε στη σχολή στο «Φιντανάκι» σε σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή και στον «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight