Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγάλο κέφι χάρισε ο Αντώνης Ρέμος στα Αστέρια της Πάτρας

Μεγάλο κέφι χάρισε ο Αντώνης Ρέμος στα Α...

Το καλοκαιρινό κέντρο στο Δρέπανο ήταν γεμάτο από κόσμο που χόρεψε μέχρι το πρωί με τις επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή

Το αδιαχώρητο από κόσμο και κυρίως νεολαία επικράτησε το περασμένο Σάββατο 16 Ιουνίου το βράδυ στο κέντρο Αστέρια στο Δρέπανο όπου και εμφανίστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος πλαισιωμένος από την ορχήστρα του. Επρόκειτο για ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ με καλή διάθεση από τον κόσμο καθώς είχε κερδίσει και η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου τη Ρωσία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro.

Ο Αντώνης Ρέμος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ολόθερμη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Πατρινοί και οι Πατρινές και σύμφωνα με πληροφορίες, απευθυνόμενος στον κόσμο ο αγαπητός τραγουδιστής είπε τα εξής λόγια, «χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ στην Πάτρα η οποία μου έχει χαρίσει όμορφες, αξέχαστες στιγμές στο παρελθόν».

Το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου ξεκίνησε με την πιο τελευταία του επιτυχία, το κομμάτι «Είναι στιγμές» ενώ την έναρξη του προγράμματος του συνόδευσαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα προξενώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Στη συνέχεια ερμήνευσε το «Γιατί έχω εσένα πλάι μου» αλλά και πολλές ακόμα επιτυχίες του όπως το «Κλειστά τα στόματα», «Συγνώμη», «Τι ήμουνα για σένα», «Έλα να με τελειώσεις», «Κομμένα πια τα δανεικά» όπου και έγινε χαμός, κ.α. Οι Πατρινοί ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν με την καρδιά τους ενώ και τα λουλούδια έπεφταν βροχή. Επίσης δεν ήσαν λίγες οι θαυμάστριες του Αντώνη Ρέμου που ζήτησαν να βγουν φωτογραφία μαζί του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight