Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήλωση Μιχάλη Μπεκίρη για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου

Δήλωση Μιχάλη Μπεκίρη για την παραχώρηση...

Θετική η απάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης με αφορμή την συνάντηση του Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο με θέμα την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η θετική απάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Βενιζέλου για την παραχώρηση των χερσαίων χώρων του παλιού λιμανιού στην πόλη, αποτελεί ένα καλό βήμα για την εξέλιξη της διεκδίκησης.

Ωστόσο ο δεικτικός τρόπος με τον οποίο υπεραπλούστευσε το θέμα ο κ. Βενιζέλος, όπως άλλωστε περιέγραψαν και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον κ. Δήμαρχο οι οποίοι τον επισκέφτηκαν στην Αθήνα, δημιουργεί τουλάχιστον επιφύλαξη και προβληματισμό.

Θα προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες νομικές παρεμβάσεις που ακολουθούν μία πολιτική απόφαση ο κ. Βενιζέλος; ή απλά «μοιράζει λιμάνια» με τα λόγια, εν όψει εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ; Ελπίζουμε όλοι να συμβεί το πρώτο και μάλιστα άμεσα»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις