Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

A. Τριανταφυλλόπουλος: Θαλάσσιο μέτωπο: Ο αγώνας συνεχίζεται

A. Τριανταφυλλόπουλος: Θαλάσσιο μέτωπο: ...

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις χθεσινές εξελίξεις

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τις χθεσινές εξελίξεις  σχετικά με την απόδοση του θαλασσίου μετώπου της  Πάτρας εξέφρασε σε δήλωσή του ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ  Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος: «Με τις χθεσινές εξελίξεις διαμορφώνεται εξαιρετική πρόοδος στο θέμα της απόδοσης του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας. Το καθολικό αίτημα των πολιτών και όλων των φορέων της Πάτρας  μετουσιώθηκε σε καθαρή πολιτική βούληση του Γιώργου Παπανδρέου πριν δυο χρόνια. Η πολιτική βούληση για να γίνει πράξη απαιτεί ενεργοποίηση, συμμετοχή και ορθολογική διαχείριση του θέματος από όλους τους εμπλεκόμενους. Στο πρόσφατο παρελθόν αυτά τα στοιχεία δεν υπήρξαν με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν πισωγυρίσματα, καθυστερήσεις και «παρεξηγήσεις»…

Σε κάθε περίπτωση η μέρα δεν είναι  κατάλληλη για  μεμψιμοιρίες. Η πόλη ενωμένη, οι φορείς όλοι μαζί πετύχαμε να ανοίξει για την Πάτρα ο δρόμος προς τη θάλασσά της. Ο καθένας έχει συνεισφέρει με τον τρόπο του ακόμα και αν, για λόγους προφανείς, δεν το προβάλει. Ο αγώνας του πρώην Δημάρχου κ. Ανδρέα Φούρα και των συνεργατών του, του πρώην Πρύτανη κ. Σταύρου Κουμπιά, καθώς και οι παρεμβάσεις των μελών «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών» υπήρξαν καθοριστικές για τη σημερινή επιτυχή έκβαση.

Τέλος, θα πρέπει να υπάρχει καθημερινή εγρήγορση από το Δήμαρχο Πατρέων και όλους τους τοπικούς φορείς έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες το ταχύτερο δυνατό. Τόσο σε αυτή, όσο και σε κάθε άλλη προσπάθεια που συνεισφέρει στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης μας, είμαι, ήμουν και θα είμαι ενεργά παρών χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολιτικές κορώνες, αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα στα πλαίσια του θεσμικού μου ρόλου. Στους κοινούς αγώνες για την πόλη και τη χώρα δεν περισσεύει κανείς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις