Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ά. Τσιγκρής: «Οι Έλληνες αδυνατούν να καταβάλουν το ειδικό τέλος ακινήτων…»

Ά. Τσιγκρής: «Οι Έλληνες αδυνατούν να κα...

Στις 2 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής (δικηγόρος – καθηγητής της Εγκληματολογίας) -με αφορμή την εκδίκαση στις 2 Δεκεμβρίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας της αίτησης ακύρωσης του “ειδικού τέλους ακινήτων”- έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η επιβολή του “ειδικού τέλους ακινήτων”, που στην ουσία αποτελεί νέο φόρο, παραβιάζει θεμελιώδεις κανόνες δικαίου που πηγάζουν από το Σύνταγμα, αλλά και διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Η υπέρμετρη αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης των πολιτών, σε συνδυασμό με τη μείωση των μισθών τους, οδηγεί σε πραγματική αδυναμία καταβολής των νέων φόρων, θίγει βάναυσα την οικονομική κατάσταση των φορολογούμενων, οδηγεί σε κατάσχεση της περιουσίας τους και προσβάλει ευθέως το Σύνταγμα και τις θεμελιώδεις αρχές του Κράτους Δικαίου…».

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα αποφανθεί περί της συνταγματικότητας του νόμου που επιβάλει το “ειδικό τέλος στα ακίνητα”, το οποίο θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής θα ενημερώσει τους πολιτικούς του φίλους και την κοινωνία της Πάτρας για όλες τις εξελίξεις στο ζήτημα αυτό σε ανοικτή εκδήλωση, που θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου και ώρα 7 μμ στο ξενοδοχείο “Patra Palace”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις