Τώρα δηλώνει ότι τη ζωή του ξανάρχισε
Αρκετοί επώνυμοι έχουν κατά καιρούς παραδεχτεί το εθισμό τους στο αλκοόλ, ένας από αυτούς είναι και ο Θοδωρής Αθερίδης, που μίλησε στο «People» για τα δύσκολα χρόνια του αλκοολισμού και την νέα αρχή. «Όταν αποφάσισα να κόψω το αλκοόλ μηδένισα τη ζωή μου και ξανάρχισα» λέει χαρακτηριστικά ενώ συνεχίζει: «Κάθε τέλος είναι μια υπόσχεση για μια νέα αρχή».
Μιλάει για το τέλμα που έπεσε εξαιτίας του εθισμού του. «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη ιστορία, ήθελα να κάνω πράξη αυτά που ονειρεύτηκα και δεν μπορούσα όλα αυτά τα χρόνια, να κάνω σινεμά, να γράψω για το θέατρο, να σκηνοθετήσω. Αν δεν έπιανα το τέλος αυτής της ιστορίας δεν θα τα έκανα όλα αυτά» ενώ προσθέτει:
«Τίποτα στη ζωή δεν είναι σταθερό. Ο χρόνος ρέει συνέχεια. Τα σώματα αδρανούν, όχι όμως και ο χρόνος. Και αν αντιμετωπίσεις με σταθερές βάσεις τη ζωή σου, τότε νομίζω πως θα εξαπατηθείς, όπως εξαπατήθηκα κάθε φόρα που ήθελα να σταματήσω τον χρόνο αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα. Αν όλα αλλάζουν κι εσύ μένεις ίδιος, τότε είναι δικό σου το πρόβλημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










