Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κεφαλονιά για το «καλάθι με τα τοπικά προϊόντα»

Επίσκεψη Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγρ...

Στόχος η ενίσχυση παραγωγής και προώθησης τοπικών προϊόντων

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή, την Κεφαλονιά επισκέφτηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων, Ηλίας Μαλλιάς.

Ο κ. Μαλλιάς συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, με θέμα τον καθορισμό του καλαθιού με τα τοπικά προϊόντα Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχυθεί η παραγωγή και η προώθηση των τοπικών προϊόντων του καλαθιού.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π. Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Νίκος Παναγιωτάκης, οι οποίοι συζήτησαν με τον κ. Μαλλιά το θέμα της οργάνωσης των διαδικασιών, προκειμένου να καταρτιστεί η πρόταση της ΠΙΝ σχετικά με το καλάθι τοπικών προϊόντων της.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Μαλλιάς, μαζί με τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, είχαν συνάντηση με μέλη της ΕΑΣΚΙ.

Επίσης ο κ. Μαλλιάς και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής είχαν συνάντηση και με το Δήμαρχο Κεφαλονιάς, με τον οποίο συζήτησαν το θέμα της παράτασης λειτουργίας των σφαγείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις