Ο αδελφός του δεν είχε συνειδητοποιήσει πως τον σκότωσε
Με αίμα ποτίστηκε, το βράδυ του Σαββάτου (14.02.20265) η Μάρθα Ηρακλείου από την αδελφοκτονία που σημειώθηκε μέσα σε σπίτι, με θύμα έναν 67χρονο άνδρα.
Ως δράστης της αδελφοκτονίας, που έχει συγκλονίσει το Ηράκλειο, συνελήφθη ο 63χρονος ο οποίος φέρεται σε κατάσταση απόλυτης μέθης να άρπαξε το μαχαίρι και να κάρφωσε το «αίμα» του σε κοιλιά και καρωτίδα. Τα τραύματά του αποδείχθηκαν θανάσιμα καθώς ο 67χρονος, λίγη ώρα μετά, υπέκυψε.
Η αρχή του κακού έγινε όταν τα δύο αδέλφια ξεκίνησαν καυγά για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο., αναφέρει το newsit. Τότε ο 63χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αποφάσισε να αρπάξει το μαχαίρι και να σκοτώσει τον αδελφό του.
Το θύμα και ο δράστης, σύμφωνα πληροφορίες, έμεναν μαζί το τελευταίο διάστημα. Ο 67χρονος έμενε χρόνια στο Ηράκλειο αλλά πριν από λίγους μήνες πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο πατρικό του. Δυστυχώς η απόφασή του αποδείχθηκε μοιραία.
Ο δράστης, όταν συνελήφθη, συνέχιζε να είναι σε κατάσταση μέθης και φαινόταν σαν να μην έχει αντιληφθεί το τι έχει κάνει.
ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ημέρα για δηλώσεις και έκπτωση 20% αύριο Δευτέρα
Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών 2026
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












