Τι αναφέρει η ηθοποιός
Την πρώτη της συνέντευξη μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία παραχώρησε η Τζίνα Αλιμόνου. Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή από το αυτόφωρο δικαστήριο, για περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν του ζήτησε βοήθεια λόγω βλάβης στο αυτοκίνητό της. Μεταξύ τους υπήρξε έντονη λογομαχία, ενώ λίγες ώρες αργότερα, εκείνος επέστρεψε στο σπίτι της και την χτύπησε.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο», το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, η ηθοποιός έκανε λόγο για έναν καλό άνθρωπο και αναγνώρισε ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει εκτός ελέγχου κάποια στιγμή. Αυτό ωστόσο, όπως δήλωσε, δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να ανεχτεί τη συμπεριφορά του. «Θεωρώ ότι είναι ένας καλός άνθρωπος. Όλοι μπορεί να ξεφύγουμε σε κάποια κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να το δεχτούμε. Πρέπει να τιμωρηθεί αυτό το πράγμα και έτσι πιστεύω θα δημιουργηθούν δικλείδες ασφαλείας για όλους μας», είπε αρχικά.
Περιγράφοντας το συμβάν, ανέφερε: «Ήμουν μόνη μου εκείνο το βράδυ, με αυτόν τον άνθρωπο είχαμε μια σχέση στο παρελθόν, έχουμε μείνει φίλοι, χωρίς να βρισκόμαστε. Εγώ ζήτησα μια εξυπηρέτηση για ένα πρακτικό θέμα και έτσι βρεθήκαμε σε μια συνάντηση που ήταν έξω από την οικία μου».
Δείτε το βίντεο
Η ηθοποιός εξήγησε ότι εκείνος, όσο προχωρούσε η συζήτηση, άρχισε να γίνεται απότομος και εμμονικός. «Άρχισε να μιλάει για τις σχέσεις μας, πήγαμε στο παρελθόν, εκεί έγινε λίγο πιο εμμονικός πιο απότομος με χτύπησε στο πρόσωπο ελαφρώς, όχι να δημιουργήσει κακώσεις. Έφυγα και κάλεσα την οικογένειά του για να του πει να φύγει, όπως και έγινε και μετά επανήλθε. Όπως επανήλθε, κάποιες ώρες μετά, υπήρχε μια έντονη συμπεριφορά, εγώ κοιμόμουν, φώναζε, χτυπούσε το κουδούνι. Εκεί κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα και κάλεσα την Αστυνομία στην αρχή για σύσταση και μετά κατάλαβα ότι υπάγεται στο ενδοικογενειακής», συμπλήρωσε.
Παρά το περιστατικό, η Τζένη Αλιμόνου επισήμανε ότι πρόκειται για έναν καλό άνθρωπο. Η απώλεια της μητέρας του, όπως τόνισε, είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλώσει ασταθή συμπεριφορά. «Νομίζω ότι και για τον ίδιο ήταν καλό το ότι απομακρύνθηκε από τον χώρο και έτσι μπορέσαμε όλοι να ηρεμήσουμε. Θεωρώ ότι μετά τον χαμό της μητέρας του δημιούργησε μια συμπεριφορά ασταθή σε κάποιες περιπτώσεις. Σε γενικές γράμμες είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος», κατέληξε.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










