Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Διακρίσεις της Πάτρας στα μπαράζ του πινγκ πονγκ

Ο ΑΟ Ξυλοκάστρου με τον πατρινό προπονητ...

Ο ΑΟ Ξυλοκάστρου με τον πατρινό προπονητή Γιάννη Ξουρίδα

Παγώνα και Ιφιτος

Με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου να παίρνουν το… εισιτήριο επιστροφής στην Α2 εθνική κατηγορία πινγκ - πονγκ των ανδρών ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 04/05 τα μπαράζ ανόδου της Β’ Εθνικής.

Οι κάτοχοι των δύο προνομιούχων θέσεων προέκυψαν μετά τους χιαστί ημιτελικούς και είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, που τα δύο σωματεία εξασφάλισαν την προαγωγή στη 2η εθνική κατηγορία. Στο κλείσιμο της διαδικασίας έγινε και τελικός, όπως προβλεπόταν, ήταν για το γόητρο και νικητής αναδείχτηκε ο Πανιώνιος με 4-3. 

Τη 3η θέση των μπαράζ κατέκτησε η Φιλία Ορεστιάδας. Στο φινάλε ξεπέρασε τον Άρη Βούλας με 4-2. Την 5η θέση πήρε η Παγώνα Πάτρας με δύο νίκες την Κυριακή και την 6η ο Φάρος Βαρβασίου Χίου. Στην 7η τερμάτισε η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και στην 8η ο ΠΟΚ Έσπερος, που δεν «κατέβηκε» την Κυριακή.   

Στις γυναίκες ήταν απλά για το γόητρο οι δύο τελευταίοι αγώνες γιατί από χτες είχαν βρει κάτοχο οι θέσεις ανόδου. Το Πέρα Θεσσαλονίκης κατέβαλλε και τον Έσπερο Καλλιθέας με 4-2 και με 6 βαθμούς κατέκτησε την 1η θέση. Ο ΠΟΚ Έσπερος πήρε τη 2η προνομιούχο θέση με 5 βαθμούς. Ο Ίφιτος Πατρών, που στο φινάλε νίκησε με 4-2 τον Προφήτη Ηλία, κατετάγη 3ος με 4 βαθμούς και η ομάδα του Πειραιά έμεινε τελευταία με 3.  

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο ΑΟ Ξυλοκάστρου πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στα μπαράζ των κορυφαίων εθνικών κατηγοριών, που ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (04/05) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ήταν η ομάδα που χαμογέλασε σε συναρπαστικό φινάλε και με τη 2η προνομιούχο θέση έφτασε στην πρωτοφανή διάκριση.    

Στην ισοβαθμία στους 4 πόντους (κι εφόσον οι τρεις ομάδες είχαν από μία νίκη και μία ήττα μεταξύ τους) μέτρησαν τα σκορ στα επί μέρους ματς. Το Ξυλόκαστρο με κόουτς τον πατρινό Γιάννη Ξουρίδα ήρθε 2ο με 6 αγώνες υπέρ και 5 κατά, ο ΔΑΟΤ 3ος με 5-5 και ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης 4ος με 5-6.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports