Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς

Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον...

Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους από τους Πέισερς, αποκλείστηκαν από την συνέχεια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ με τους παλμούς στο κόκκινο έγινε έξαλλος με την κίνηση του πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. Οι δύο άνδρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου των Μπακς, να απομακρύνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

“Η μητέρα μου δεν έχει μπει ποτέ στο παρκέ, απαράδεκτο να μη με σέβεσαι και να με βρίζεις”
Αμέσως μετά από την ένταση που επικράτησε με την οικογένεια Χαλιμπάρτον και τον Μπεν Μάθουριν, ο Greek Freak πήγε στη συνέντευξη Τύπου και ήταν χείμαρρος. «Είμαι ταπεινός στις νίκες. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που όταν κερδίζουν, βλέπουν ένα πράσινο φως να ανάβει για να μιλήσουν με ασέβεια. Διαφωνώ με αυτό. Έχω κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, εκείνοι όχι. Και δεν προσπαθώ να μειώσω την προσπάθεια κανενός.

Η μητέρα μου δεν έχει χάσει αγώνα από τον Φεβρουάριο του 2014 που ήρθε στο Μιλγουόκι. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα, φοβόταν να μπει στο γήπεδο για να με αγκαλιάσει. Αναρωτιόταν αν επιτρέπεται. Εκτός από τον Θανάση, δεν βλέπετε την οικογένειά μου στο παρκέ.

Νόμιζα ότι ήταν οπαδός. Ήταν ο μπαμπάς του Ταϊρίς. Μου έδειξε μια πετσέτα με το πρόσωπο του γιου του και με έβριζε. Αυτό ήταν η απόλυτη ασέβεια. Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Όταν έρχεσαι από το τίποτα και δουλεύεις όλη σου τη ζωή στο πεζοδρόμιο, όταν σε κυνηγάει η αστυνομία για να σε στείλει πίσω στη χώρα σου, είσαι ταπεινός.

Δεν πρέπει να είσαι ασεβής. Ρωτούσα τον πατέρα μου, γιατί κάθεται πάντα μακριά. Γιατί είναι τόσο ταπεινός και μου έλεγε ότι δεν πρέπει να ανησυχώ. Έτσι μεγάλωσα εγώ. Ίσως αν οι γιοι μου παίξουν μπάσκετ, να είμαι κι εγώ στο παρκέ. Θα δούμε σε 20 χρόνια.

Είμαι χαρούμενος για τον μπαμπά του Χαλιμπάρτον, αλλά το να με βρίζει, είναι απολύτως απαράδεκτο».

Έχασαν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους
Και πώς αν μην ήταν έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν οι Μπακς προηγήθηκαν με 7 πόντους 45 δευτερα πριν από το τέλος, όμως κατάφεραν να χάσουν με 119-118 από την Ιντιάνα και αποκλείστηκαν με 4-1.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση τελειώνοντας την αναμέτρηση με triple double έχοντας 30 πόντους, 20 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 44 λεπτά συμμετοχής, με 8/15 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 11/17 βολές.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τους Μπακς παρά την απουσία του Ντάμιαν Λίλαρντ να μπαίνουν αποφασισμένοι στην αναμέτρηση, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 13-30!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports