Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σπ. Πετρουλάκης για Δημήτρη Ήμελλο: Μας ένωσαν πάρα πολλές συμπτώσεις

Σπ. Πετρουλάκης για Δημήτρη Ήμελλο: Μας ...

Μου είχε πει «με παγίδευσες Πετρουλάκη, εγώ δεν ήθελα να παίξω στην τηλεόραση», συμπλήρωσε ο συγγραφέας

Η συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός», που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, έκανε τον Δημήτρη Ήμελλο γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο συγγραφέας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», την Παρασκευή 25 Απριλίου, αναφέρθηκε στον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο από καρκίνο, δηλώνοντας ότι τους έδεσαν πολλές συμπτώσεις. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Δημήτρης Ήμελλος του είχε εξομολογεί πως, παρότι δεν ήθελε να παίξει στην τηλεόραση, εκείνος τον «παγίδευσε» με το βιβλίο του.

Όπως εξομολογήθηκε: «Με τον Δημήτρη Ήμελλο μας ένωσαν πάρα πολλές συμπτώσεις. Με κύρια σύμπτωση αυτή του αστυνόμου Φραγκιαδάκη, του βιβλίου μου και του ίδιου. Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης ονειρευόταν να κάνει διακοπές σε ένα συγκεκριμένο σημείο, σε μια παραλία ερημική στο Ρέθυμνο όπου στην ίδια παραλία πήγαινε ο Δημήτρης Ήμελλος για να κάνει τις διακοπές του τα τελευταία 20 χρόνια. Όταν με είδε, μου είπε ''με παγίδευσες Πετρουλάκη, με παγίδευσες. Εγώ δεν ήθελα να παίξω στην τηλεόραση''. Μας ένωσαν και άλλα πράγματα».

Ο Σπύρος Πετρουλάκης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την απώλεια του ηθοποιού, τονίζοντας ότι η μνήμη ανθρώπων, όπως του Δημήτρη Ήμελλου, συνεχίζει να έχει ευεργετική επίδραση μέσα του, μόνο και μόνο με τη σκέψη τους. «Η απώλεια αυτών των ανθρώπων είναι τεράστια, τώρα που το λέω συγκινούμαι πάρα πολύ. Αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν μέσα μου ευεργετικά, μόνο που τους σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight