Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα- Γ. Σούρλας: « Οι Πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Οικονομικών μετά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή πρέπει να απολογηθούν στον λαό»

Πάτρα-  Γ. Σούρλας: « Οι Πρωθυπουργοί κα...
Ξανάλατος Νίκος

Συνέντευξη που προκαλεί αίσθηση από τον τέως Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Βουλής

Την εκτίμηση του ότι «οι Πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Οικονομικών μετά τον Κωνσταντίνο  Καραμανλή θα πρέπει να απολογηθούν στον Ελληνικό λαό για την σημερινή κατάσταση της χώρας», έκανε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού super b, ο τέως Υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής Γεώργιος Σουρλας. Ο κ. Σούρλας δεν εξαίρεσε ούτε την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή της οποίας  ήταν Υπουργός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η  Ν.Δ. έχει τις δικές της τεράστιες ευθύνες για την σημερινή πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας, διότι εμφανίστηκε άτολμη, όταν έπρεπε να κάνει σημαντικές δημοσιονομικές και θεσμικές αλλαγές.

«Ρωτούσα να μάθω πόσο ήταν το χρέος της χώρας μου και δεν μου έλεγε κανείς.

Ήμουν τρία χρόνια υπουργός και κανένας δεν μπορούσε να μου πει για την οικονομική κατάσταση.

Άκουγα από βουλευτές και υπουργούς της παράταξης μου, πως η οικονομία είναι δυνατή και πως είμαστε η ατμομηχανή των Βαλκανίων.

Τώρα όλοι πρέπει να απολογηθούν και να αποσυρθούν, ενώ οι απατεώνες να πάνε φυλακή», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Σούρλας

Ο τέως υπουργός αναφέρθηκε και στην αποκάλυψή του για νοθεία στα καύσιμα του στρατού, αφήνοντας αιχμές για διαπαραταξιακη διαπλοκή και για εμπλοκή πολιτικών καναλαρχών και δικαιοσύνης, με στόχο το πολιτικό χρήμα.

Ο κ. Σούρλας δήλωσε αγανακτισμένος και πως θέλει να περάσει… απέναντι, στην κορυφή της πλατείας, ενώ δήλωσε επίσης, πως δεν είναι στόχος του να πολιτευτεί εκ νέου στην περιφέρεια του.

Ακούστε ένα μεγάλο μέρος από την συνέντευξη του Γιώργου Σουρλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super b.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις