Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη Βουλή η δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών, μετά τη μήνυση συγγενών θυμάτων - Ποιους υπουργούς αφορά

Στη Βουλή η δικογραφία για το δυστύχημα ...

Ραγδαίες εξελίξεις

Στη Βουλή διαβιβάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαΐου, μια ημέρα πριν κλείσει το κοινοβούλιο για τις ευρωεκλογές η δικογραφία από τον εισαγγελέα Λάρισας, αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών.

Η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από μηνύσεις συγγενών για τον τρόπο που διαμορφώθηκε ο χώρος όπου συνέβη το μοιραίο δυστύχημα, και τις καταγγελίες για «μπάζωμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη δικογραφία που είχε τεθεί στο αρχείο αρχικά και ανασύρθηκε έπειτα από παρέμβαση του Αρείου Πάγου μετά τη μήνυση συγγενών των θυμάτων και το σάλο που είχε προκληθεί.

 Ποιους υπουργούς αφορά η δικογραφία
Όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων του σώματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η δικογραφία αφορά στον τέως υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, τον τέως υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, την τέως υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη και τον τέως υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο.

 Τονίζεται, επίσης, ότι ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να καταθέσει αίτημα σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής με αντικείμενο το «μπάζωμα των Τεμπών» εφόσον διαβιαστεί στην Βουλή η δικογραφία της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας. Το αίτημα θα αφορά τους συναρμόδιους υπουργούς με πρώτο τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις