Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για το δέιπνο που επικρίθηκε ως χλιδή: «η γελοιότητα έχει και τα όριά της»

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για το δέιπνο που ...

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σχετικά με το δείπνο στο οποίο παρευρέθηκε την Τρίτη με οικοδεσπότη τον επιχειρηματία, Ανδρέα Μάνεσση, ιδιοκτήτη του Manessis Travel.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σχετικά με το δείπνο στο οποίο παρευρέθηκε την Τρίτη με οικοδεσπότη τον επιχειρηματία, Ανδρέα Μάνεσση, ιδιοκτήτη του Manessis Travel.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σημείωσε πως ο ίδιος όπως και κάθε καλεσμένος δεν έχει κανέναν λόγο πάνω στο μενού που θα σερβιριστεί.

«Προφανώς όταν είσαι καλεσμένος δεν μπορείς να γνωρίζεις και το μενού που θα σερβιριστεί. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να φάμε φασολάδα με ρέγκα ή φακές και χορταρικά τα οποία και προτιμώ γιατί είμαι vegan, αλλά δυστυχώς οι καλεσμένοι δεν κάνουν ποτέ παρέμβαση στο μενού» σημείωσε.

Μάλιστα όπως επεσήμανε «δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να φάμε φασολάδα και ρέγκα» λέγοντας πως κάποιοι από τους καλεσμένους της Τρίτης ενδεχομένως να περνούσαν και καλύτερα με φασολάδα και ρέγκα.

Σημείωσε με νόημα πως σε μια τέτοια βραδιά δεν πας για το φαγητό αλλά για τον οικοδεσπότη ή τον εορτάζοντα.

Τόνισε, δε, πως αν πάει στο σουπερμάρκετ και χαλάσει χρήματα για να αγοράσει τέτοια προϊόντα (χαβιάρι, μπλε καβούρι κοκ) ενδεχομένως και να επικριθεί μιας και βρίσκεται στη δημόσια σφαίρα.

Αναρωτήθηκε, δε, πως αν υπήρχε ενδυματολογικός κώδικας με σμόκιν θα μιλούσαμε για «πάρτι της χλιδής» και κατέληξε «η γελοιότητα έχει και τα όριά της».

Οι τίτλοι έχουν μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις, επεσήμανε και τόνισε με νόημα πως «δεν γίνεται να ποινικοποιούμε την κοινωνικότητα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις