Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Εκδήλωση στις 19 Μαΐου 2024 αφιερωμένη στις γυναίκες της εξωσωματικής

Αίγιο: Εκδήλωση στις 19 Μαΐου 2024 αφιερ...

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης (παλαιό Νοσοκομείο) στο Αίγιο, στις 11 το πρωί

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2024 στο γειτονικό Αίγιο αφιερωμένη στις γυναίκες της εξωσωματικής.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή τη γιορτή της μητέρας και τη διοργανώνουν η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Αιγιαλείας, η Ένωση Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Αιγίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου και οι εκδόσεις Ηδύφωνο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  19 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης (παλαιό Νοσοκομείο) στο Αίγιο, στις 11 το πρωί, και θα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες της εξωσωματικής, στις γυναίκες που με τη βοήθεια της Επιστήμης προσπάθησαν να γίνουν μητέρες.

Για την εξωσωματική γονιμοποίηση και τις ψυχολογικές προεκτάσεις της θα μιλήσουν ο ιατρός γυναικολόγος-μαιευτήρας κ. Ανδριώτης Αντώνης, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου και η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κ.Μαριλίνα Αναστοπούλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που αναμένεται με ενδιαφέρον, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η πραγματική επιτυχία μιας αποτυχημένης εξωσωματικής» της Έφης Τσέλιου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηδύφωνο. Η συγγραφέας θα είναι παρούσα και θα μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία της, ενώ η θεατρολόγος, ηθοποιός Ιωάννα Στεφανάτου θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο της. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η φιλόλογος και υπεύθυνη των εκδ. Ηδύφωνο κ. Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η κ. Μαρία Ιατροπούλου, αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Αιγιάλειας και η κ. Ουρανία Κοττά-Κακαβάνη, πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Αιγίου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για το θέμα που απασχολεί χιλιάδες γυναίκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις