Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βύρωνας: Πυροβόλησαν ζευγάρι, νεκρός ο άνδρας

Βύρωνας: Πυροβόλησαν ζευγάρι, νεκρός ο άνδρας

Στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη

Θρίλερ στον Βύρωνα καθώς γύρω στις 21.30 το βράδυ της Πέμπτης ένας οδηγός μηχανής άνοιξε πυρ κατά ενός αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκονταν δυο άτομα, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη.

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα με ένα νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη. Το ζευγάρι είχε έρθει σε παρκάκι για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το σκηνικό.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο άνδρας μαζί με μια γυναίκα που είναι τραυματισμένη. Για το δολοφονικό χτύπημα οι δράστες χρησιμοποίησαν μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως προκύπτει από την πρώτη έρευνα- αν και είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα- το θύμα δεν φαίνεται να εχει απασχολήσει για κάτι τις Αρχές. Να σημειωθεί πως ο άνδρας, ηλικίας 32 ετών, έμενε μαζί με την γυναίκα, ηλικίας 37 ετών, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, εμείς νομίζαμε ότι είναι αυτά για το Πάσχα, τα δυναμιτάκι. Καταλάβαμε ότι κάτι έγινε, τρέξαμε, είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ''βοήθεια, βοήθεια''. Ήρθαν να πάρουν το παιδί που έπαιζε» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, αναφέροντας πως το θύμα και η γυναίκα ήταν μόνοι τους μέσα στο αυτοκίνητο.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος της επίθεσης. Η έρευνα για το αιματηρό περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις