Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γερή λεία 120.000 ευρώ (!) από το ΑΤΜ στην Οβρυά

Πάτρα: Γερή λεία 120.000 ευρώ (!) από το...

Πόσα πήραν οι δράστες που ανατίναξαν το μηχάνημα το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα

Με την μέθοδο της “pizza slider”, κατόρθωσαν να ανατινάξουν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Οβρυά της Πάτρας και να κάνουν γερή μπάζα εφόσον «σήκωσαν» το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας.

Ο λόγος για τους δύο δράστες της ανατίναξης του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που σημειώθηκε μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της ∆ευτέρας του Πάσχα σε σούπερ μάρκετ επί της οδού ∆ημοκρατίας στην Οβρυάς

Πρόκειται για δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, η οποία βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί τυχόν βιολογικό υλικό των επιβαινόντων που θα βοηθήσει σημαντικά στο έργο των διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί ήταν κλεμμένη από τις 8 Μαρτίου του 2024 από την περιοχή Πατήσια της Αττικής, ενώ η πινακίδα που έφερε δεν αντιστοιχούσε στην πραγματική και μάλιστα ήταν παραποιημένη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών που διενεργούν την προανάκριση μελετούν με προσοχή όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το βιντεοληπτικό υλικό, σκιαγραφούν τον σωματότυπο και τις κινήσεις τους και αναζητούν κοινά σημεία με άλλα «χτυπήματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις