Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

“Μικρό Ταρανδάκι”: Ξεσπά η “αληθινή Μάρθα” – “Netflix έχεις κάνει τη ζωή μου κόλαση”

“Μικρό Ταρανδάκι”: Ξεσπά η “αληθινή Μάρθ...

Η γυναίκα που έχει χαρακτηριστεί ως η “πραγματική Μάρθα” λέει ότι ζει υπό καθεστώς φόβου

Ήταν μόνο μερικές εβδομάδες νωρίτερα όταν το “Μικρό Ταρανδάκι”, η μίνι σειρά του Ricahrd Gadd καθήλωσε τους συνδρομητές του Netflix τοποθετώντας στη μικρή οθόνη μία αληθινή ιστορία παρανοϊκού stalking.

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά στοιχεία της σειράς που έκανε το τηλεοπτικό κοινό να παραμιλά ήταν πως ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της υποδύεται τον εαυτό του αφού πρόκειται για το θύμα της υπόθεσης stalking στην οποία βασίζεται η σειρά.

Η σαρωτική επιτυχία του Baby Reindeer, αλλά και το γεγονός πως ο Ricahrd Gadd έδωσε έναν άλλο τόνο αληθοφάνειας στην ιστορία υποδυόμενος τον εαυτό του, ώθησε τους απανταχού φαν του Baby Reindeer να αναζητήσουν εμμονικά την πραγματική “Μάρθα”, τη γυναίκα στην οποία βασίζεται η stalker που βλέπουμε στη σειρά και την οποία υποδύεται η ηθοποιός Jessica Gunning.

Αφού λοιπόν ο κάθε λάτρης του Baby Reindeer επιστράτευσε τον “ντετέκτιβ” που κρύβει μέσα του, λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της σειρά, το όνομα Fiona Ηarvey άρχισε να σκαρφαλώνει στη λίστα των trends του Twitter μέχρι που κατέκτησε την κορυφή. Οι χρήστες της πλατφόρμας υποστήριζαν ότι είχαν ανακαλύψει την αληθινή “Μάρθα” ενώ ανέτρεξαν σε δημοσιεύσεις που είχε κάνει πριν από χρόνια προκειμένου να βρουν τις αντίστοιχες με εκείνες που προβλήθηκαν στη σειρά.

Το ίδιο “κυνήγι” για την αληθινή “Μάρθα” εξαπλώθηκε και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν οι “ντετέκτιβ” του διαδικτύου ταίριαξαν το ονοματεπώνυμο που είχαν βρει με ένα προφίλ στο Facebook, ξεκίνησε ένα ανελέητο σφυροκόπημα στην κάτοχό του με την ίδια να αρνείται κάθε σχέση με τον Richard Gadd και να απειλεί να κινηθεί εναντίον του νομικά.

Λίγο καιρό αργότερα, παραχωρώντας συνέντευξη στο dailyrecord.co.uk η 58χρονη δικηγόρος Fiona Harvey, από τη Σκωτία, αποκάλυψε την ταυτότητά της και προχώρησε σε ορισμένες διευκρινήσεις σχετικά με όσα είδαμε στο Netflix μιας και το σενάριο της σειράς αποτελεί προϊόν υποκειμενικής αφήγησης της ιστορίας από την οπτική του Richard Gadd.

Η Fiona υποστήριξε πως σε αντίθεση με τη “Μάρθα” από το “Mικρό Ταρανδάκι”, η ίδια δεν φυλακίστηκε για τεσσεράμισι χρόνια πριν γνωρίσει τον κωμικό Richard Gadd. “Δεν έχω πάει φυλακή. Δεν ξέρω πώς προκύπτουν τα τεσσεράμισι χρόνια και οι εννέα μήνες” λέει και προσθέτει πως “τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Είναι ένα μάτσο ανοησίες”.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook η 58χρονη δικηγόρος αναφέρει, μεταξύ άλλων πως το Netflix έκανε κόλαση τη ζωή της και αρνείται πως έκανε κάτι από αυτά που παρουσιάζονται στη σειρά. “Λοιπόν, σε ευχαριστώ Netflix που γλίτωσες τον Richard Gadd από την ανεργία, αλλά έχεις κάνει τη ζωή μου κόλαση. Θα μπορούσα να το καταλάβω περισσότερο αν είχα κάνει κάτι από αυτά που έκανε η Μάρθα, αλλά λυπάμαι παιδιά, το γεγονός είναι ότι δεν το έκανα. Αισθάνομαι άρρωστη εξαιτίας του άγχους”, αναφέρει, μεταξύ άλλων.

news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight