Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το TV Queen είχε και Πατρινό ενδιαφέρον: Μαριαλένα Βούλγαρη και Καλομοίρα Κυριαζοπούλου τα δύο κορίτσια από την Πάτρα

Το TV Queen είχε και Πατρινό ενδιαφέρον:...

Μάλιστα η Καλομοίρα κατάφερε να είναι στις 2 καλύτερες παίκτριες στο τέλος του live σώου που πήραν ασυλία

Eνδιαφέρον είχε το σώου «TV Queen» του καναλιού Open απ’ όπου θα αναδειχθεί η νέα φερέλπιδα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης με το έπαθλο να είναι συμβόλαιο 1 χρόνου με εταιρεία παραγωγής.

Το TV Queen με τις 17 διαγωνιζόμενες, παρουσιάστρια την λαμπερή Ιωάννα Μαλέσκου, κριτές τους Έλενα Χριστοπούλου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Τάσο Τρύφωνος και Παντελή Τουτουντζή και τον Πατρινό Ανδρέα Μικρούτσικο σε ρόλο «κλειδί», έκανε την πρεμιέρα του την Κυριακή των Βαΐων το βράδυ. Το επόμενο live θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα 5-5-2024.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, υπήρχαν και δύο που είχαν σχέση με την Πάτρα.

Η Μαριαλένα Βούλγαρη που είπε πως είναι μοντέλο, ανέφερε πως έχει σπουδάσει στην Πάτρα θεατρικές σπουδές. Η όμορφη Μαριαλένα που στο 1 λεπτό κλήθηκε επί τόπου να κάνει έναν μονόλογο – ρεπορτάζ για το φημισμένο Πάσχα στην Κέρκυρα και το έθιμο των μπότηδων, εμφανίστηκε ιδιαίτερα άνετη και στη συνέχεια ομολόγησε ότι έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της.

«Έχω χάσει τη μητέρα μου όταν ήμουν 23 χρονών και έχω & μία αδελφή που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και τώρα μας βλέπει», είπε η Μαριαλένα Βούλγαρη ενώ όπως και άλλες επίδοξες παρουσιάστριες, ερωτώμενη σχετικά ανέφερε την Ελένη Μενεγάκη ως την αγαπημένη της παρουσιάστρια.

Η άλλη παίκτρια που έχει σχέση με την Πάτρα, είναι η Καλομοίρα Κυριαζοπούλου, η οποία μεγάλωσε στην Πάτρα, και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές στην Ψυχολογία. Την κέρδισε όμως η τηλεόραση και άφησε τα πτυχία της για μία θέση στο γυαλί.

Οι εκπομπές με χιούμορ όπως του Νίκου Μουτσινά της αρέσουν πολύ και για την πρεμιέρα του Tv Queen παρουσίασε στο live λεπτό της, ένα Top 10 περίεργων ειδήσεων.

Μάλιστα η Καλομοίρα Κυριαζοπούλου ήταν στις 2 διαγωνιζόμενες που πήραν ασυλία και εντυπωσίασαν τους κριτές και τις συμπαίκτριες τους.

Όπως προείπαμε, η νικήτρια του TV Queen, θα κερδίσει ένα χρόνο συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής που «θα αναλάβει να φτιάξει σε αυτό το διάστημα το προφίλ της νικήτριας, να εξασφαλίσει εξώφυλλα και συνεντεύξεις, να φροντίσει το εμπορικό της προφίλ και του χρόνου θα συμμετάσχει στην παρουσίαση εκπομπής του Open TV που θα της ταιριάζει», σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή του καναλιού, Τζόνι Καλημέρη.

Τις περισσότερες προτιμήσεις στο εναρκτήριο live κέρδισε η Τριανταφυλλιά Κάλτσου καθώς «είχε αυτοπεποίθηση και δεν έκανε κάποιο λάθος, ενώ μιλούσε πολύ γρήγορα».

Mαζί με την Καλομοίρα που ήρθε στη δεύτερη θέση, είχαν ασυλία στη ψηφοφορία που ακολούθησε και μέσω της οποίας προέκυψαν 4 υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς υπήρχε ισοψηφία μεταξύ δύο παικτριών.

Περισσότερα και στην ανάρτηση του www.ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight