Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγινε κι αυτό! Πρόβλημα στο taxisnet δεν αφήνει πρατήρια να βάλουν σε προσφορά τα καύσιμα τους

Έγινε κι αυτό! Πρόβλημα στο taxisnet δεν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να ενημερώσουν το σύστημα

Αδυναμία να ενημερωθεί το σύστημα μέσω του οποίου γνωστοποιούνται οι τιμές των καυσίμων των πρατηρίων και της Πάτρας, στο παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, διαπιστώνεται από τα μεσάνυχτα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας.

Οι πρατηριούχοι αδυνατούν να αλλάξουν τιμές στις πινακίδες των βενζινάδικων και της αχαϊκής πρωτεύουσας. Χαρακτηριστικά, δεν μπορούν να περάσουν ούτε τις προσφορές που κάνουν συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που θέλουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους να ενημερώνονται πως δεν μπορούν να τύχουν των εκπτώσεων. 

Οι πρατηριούχοι ενημέρώνουν μέσω του taxisnet για τις αλλαγές στις τιμές που πωλούν. Αν αλλάξουν τιμή χωρίς να ενημερώσουν μέσω taxisnet, απ΄όπου τροφοδοτείται και η λίστα με τα πρατήρια της κάθε περιοχής και στο παρατηρητήριο τιμών, τότε κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως ύποπτοι για εξαπάτηση των καταναλωτών και να έχουν σημαντικό πρόστιμο.

Το πρόβλημα αφορά στο taxisnet το οποίο δυσλειτουργεί και δεν τους επιτρέπει μέσω των κωδικών τους να ενημερώσουν για τις νέες τιμές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις