Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αν. Παναγιωτόπουλος: «Στηρίζουμε τα δημόσια ΑΕΙ και το Πανεπιστήμιο Πατρών, φάρο παιδείας και αναπτυξιακό όχημα»

Αν. Παναγιωτόπουλος: «Στηρίζουμε τα δημό...

Συνάντηση με τον Πρύτανη

Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα συναντήθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου αναφέρει:

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης είχε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Στη συνάντηση που συμμετείχαν επίσης η Αντιπρύτανις Φοιτητικής Μέριμνας κα Ελένη Αλμπάνη και ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης κ. Παύλος Αβραμίδης συζητήθηκαν κομβικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία του ιστορικού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αχαίςα και της Ελλάδας.

 Ο νέος ακαδημαϊκός χάρτης της χώρας μετά την ψήφιση του νόμου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, που όπως ανέφερε ο Αχαιός βουλευτής καταστρατήγησε το Σύνταγμα, το δημογραφικό πρόβλημα των τμημάτων των πανεπιστημίων της περιφέρειας που αγγίζει και το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, το συνεχώς μειούμενο εκπαιδευτικό προσωπικό, αναπτυξιακά έργα και έργα υποδομών που το Πανεπιστήμιο θέλει να δρομολογήσει και η Πολιτεία σε όλους τους βαθμούς διοίκησής της κωφεύει, τέθηκαν στο τραπέζι.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος δεσμεύτηκε να επαναφέρει άμεσα στη Βουλή το ζήτημα της πρόβλεψης περισσότερων μελών ΔΕΠ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και να θέσει το θέμα της επιτάχυνσης και ολοκλήρωσης της του νέου εστιατόριο της φοιτητικής εστίας, που οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών προτείνουν με ολοκληρωμένο σχέδιο και μελέτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις