Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι- Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής: «Να βγάλουν τη στολή, φταίνε άπαντες και πρέπει να τιμωρηθούν»

Άγιοι Ανάργυροι- Συγκλονίζει ο πατέρας τ...

«Ντροπή μας και ντροπή τους σε όλους. Από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο», αναφέρει χαρακτηριστικά

Είκοσι τρεις ημέρες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της 1.4.24, με τον πατέρα της να περιμένει ακόμα το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο ΑΤ και δεν έκαναν το παραμικρό για να προστατεύσουν την κόρη του.

«Διεξάγεται έρευνα. Για την αστυνομία, 23 ημέρες θέλω να μάθω και αυτοί ποιον κοροϊδεύουν. Θα τους έλεγα να πετάξουν τη στολή και να κάνουν κάποια άλλη δουλειά», τονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής, Αθανάσιος Γρίβας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως εξηγεί, «γιατί και την επόμενη ημέρα που πήγα εγώ, πέντε λεπτά κράτησε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα η παρουσία μου. Ούτε καν με δέχτηκαν να ανέβω πάνω να δω αξιωματικό υπηρεσίας. Να ταυτοποιήσουν ότι εγώ είμαι ο πατέρας της».

«Ντροπή μας και ντροπή τους σε όλους. Από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Και συνεχίζει: «Θέλω να τους ρωτήσω. Αν ήταν δικό τους παιδί, η μητέρα τος, η αδερφή τους, ο πατέρας τους, τι ακριβώς θα έκαναν. Αυτό θέλω να μου πούνε. Θα την άφηναν και θα έφευγε;».

«Για τους αστυνομικούς, η γνώμη μου, φταίνε άπαντες και όλοι θα πρέπει να τιμωρηθούν. Από τον πρώτο ως και τον τελευταίο για να ξεκαθαρίσει εντελώς αυτό το θέμα. Αρκετά χαϊδεύτηκαν κάποια αυτιά. Όλα λάθος πήγαν», δηλώνει.

«Επίσημη ενημέρωση μέχρι και σήμερα δεν έχω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων ή από κάποιο άλλο τμήμα», επισημαίνει.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Γιατί εγώ το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν βλέπω εφιάλτη, βλέπω την αλήθεια, την πραγματικότητα. Ότι η κόρη μου δεν είναι εδώ και κάποιοι άλλοι ακόμη αναπνέουν. Κάποιοι άλλοι ακόμα είναι στις δουλειές τους. Και κοιτάνε πώς θα τη γλιτώσουν».

Όσον αφορά τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Γρίβας τις καλεί να μιλήσουν: «Μιλήστε, μιλήστε, μην φοβάστε. Και όταν θα μιλήσετε θα δείτε ότι αποδυναμώνετε το δυνάστη σας. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις