Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

«Trap»: Βγήκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν - Παίζει ο Τζος Χάρτνετ

«Trap»: Βγήκε το τρέιλερ της νέας ταινία...
Μαρτάτος Tάκης

Πρόκειται για θρίλερ μυστηρίου σε σενάριο & σκηνοθεσία του διάσημου Ινδο-Αμερικανού σκηνοθέτη M. Night Shyamalan

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το κινηματογραφικό στούντιο της Warner Bros., το τρέιλερ για το νέο θρίλερ μυστηρίου με τίτλο «Trap» του διάσημου Ινδο-Αμερικανού σκηνοθέτη Μ. Νάιτ Σιάμαλαν (M. Night Shyamalan), δημιουργού φιλμ όπως η Οσκαρική «Έκτη Αίσθηση», ο «Άφθαρτος», ο «Διχασμένος», κ.α.

Στο «Trap» που αναμένεται τον ερχόμενο Αύγουστο στις αίθθουσες, πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων ο 45χρονος Τζος Χάρτνετ (Josh Hartnett) της ταινίας «Μαύρη Ντάλια», του «Περλ Χάρμπορ», ενώ φέτος τον είδαμε και σε ένα ρόλο στο Οσκαρικό «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Παίζουν ακόμα οι Χέιλι Μιλς (Hayley Mills), Μάρνι Μακφέιλ (Marnie McPhail) καθώς και η κόρη του σκηνοθέτη, Saleka η οποία έγραψε τα τραγούδια της ταινίας.

Ο 53χρονος μετρ των ταινιών μεταφυσικού μυστηρίου M. Night Shyamalan υπογράφει και το σενάριο ενώ βρίσκεται στην παραγωγή μεταξύ των Ashwin Rajan, Marc Bienstock και Steven Schneider.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, είναι η πρώτη παραγωγή μετά την επιστροφή του στην Warner Bros., η οποία ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2023.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture