Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί φοβάται ότι θα την κατηγορήσουν τα παιδιά της

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί φοβάται ότι θα την κ...

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει δύο απαιτήσεις πριν αυτή και ο σύζυγός της ο πρίγκιπας Χάρι μπορέσουν να τα ξαναβρούν με τον αδελφό του,

Η Μέγκαν Μαρκλ ανησυχεί ότι τα δύο παιδιά της μπορεί να θυμώσουν μαζί της αν στερηθούν τους παππούδες, βασιλιά Κάρολο και Καμίλα, και τα ξαδέρφια τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, στο Ηνωμένο Βασίλειο και χάσουν τους βασιλικούς τους ρόλους εξαιτίας της, σύμφωνα με βασιλικό ειδικό.

Η Δούκισσα του Sussex Μέγκαν Μαρκλ αν και παραμένει «έξαλλη» με το πώς της φέρθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανησυχεί ότι τα παιδιά της, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, θα μπορούσαν να την θεωρήσουν υπεύθυνη που βρίσκονται μακριά τόσο από το Λονδίνο όσο και από τους παππούδες και τα ξαδέρφια τους.

Μιλώντας για την προοπτική της επιστροφής της Μέγκαν, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn είπε στη Mirror:

«Από την άλλη πλευρά, πρέπει πάντα να θυμόμαστε αυτή τη φράση – “ποτέ μην λες ποτέ”, γιατί θα σε στοιχειώσει ξανά όταν αλλάξεις γνώμη ειδικά αν είσαι δημόσιο πρόσωπο όπως η Μέγκαν.

«Ένας φίλος του ζευγαριού – ένας από τους λίγους αριστοκράτες φίλους της Μέγκαν από την εποχή που ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο – μου είπε ότι η Μέγκαν νοσταλγεί κάποιες πτυχές της ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο και ανησυχεί ότι τα παιδιά της θα την κατηγορήσουν, αν δεν καταφέρουν ποτέ να δουν τα ξαδέρφια τους κι αν αισθανθούν, ως ενήλικες πια, ότι στερήθηκαν τους βασιλικούς τους τίτλους εξαιτίας της κάτι που θα μπορούσε να αποδειχτεί μια διασκεδαστική και ουσιαστική εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει δύο απαιτήσεις πριν αυτή και ο σύζυγός της ο πρίγκιπας Χάρι μπορέσουν να τα ξαναβρούν με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. 

«Ο Χάρι θα ήθελε συμφιλίωση, αλλά στηρίζει απόλυτα την σύζυγό του και μέχρι να νιώσει ότι η βασιλική οικογένεια της φέρεται αρκετά καλά – και της ζητάει ταπεινά συγγνώμη για το παρελθόν – δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο».

Ωστόσο ο καρκίνος τόσο του βασιλιά Καρόλου όσο και της Κέιτ Μίντλετον έχει δημιουργήσει ελπίδες για συμφιλίωση.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight