Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

σπιρά먫Γονείς: Μαθαίνοντας από τα λάθη μας – Μύθοι και πραγματικότητα»

σπιρά먫Γονείς: Μαθαίνοντας από τα λάθη ...

Ανοικτή εκδήλωση της Ομάδας Εργασίας #κοινωνία του σπιράλ στις 22 Απριλίου

Σε ανακοίνωσή του το σπιράλ αναφέρει:

"Μία διαδραστική εκδήλωση για γονείς μαθητών Λυκείου θα διοργανώσει το σπιράλ, την Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 6.30μμ, στο ξενοδοχείο MyWay. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ομάδα Εργασίας #Κοινωνία της δημοτικής παράταξης και αποσκοπεί στην ενημέρωση των γονέων για τον τρόπο συμπαράστασης των παιδιών τους που βρίσκονται στη φάση της εκπαιδευτικής διαδικασίας της φοίτησης, των εξετάσεων  και των περαιτέρω επιλογών. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτοεκτίμησης κ. Ειρήνη Βολακάκη, η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Γονείς δεν γεννιόμαστε, μπορούμε όμως να προσπαθήσουμε να γίνουμε με τον καλύτερο τρόπο, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, απομυθοποιώντας καταστάσεις, προσδιορίζοντας πραγματικούς στόχους, κουβεντιάζοντας με ειδικούς αλλά και μεταξύ μας. Το σπιράλ καλεί, λοιπόν, στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου MyWay, (Όθωνος Αμαλίας 15) όλους τους ανήσυχους ενδιαφερόμενους γονείς που έχουν παιδιά που δοκιμάζονται διαγωνιστικά στο στίβο της ζωής (μαθητές Β' και Γ' Λυκείου) ή που ακολουθούν το μονοπάτι της γνώσης από μικρότερες τάξεις και επιθυμούν να ακούσουν, να μοιραστούν και να μάθουν όρια, συμπεριφορές και tips εμπειριών για να νιώσουν ωφέλιμοι και επαρκείς δίπλα στα πλάσματα τους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την αρχή μιας σειράς δράσεων που αφορούν συνδημότες μας οι οποίες -σε ιδανικές συνθήκες λειτουργίας μιας δημοτικής αρχής- θα αποτελούσαν θεματικές ενότητες μιας δραστήριας και απαραίτητης Δημοτικής Σχολής Γονέων. Η εισηγήτρια κ. Ειρήνη Βολακάκη, με… χιλιόμετρα συμβουλευτικής στον τομέα της σε μικρούς και μεγάλους, δέχτηκε με πολλή χαρά να είναι η πλοηγός αυτής της  πρώτης συνάντησης. Τίτλος της εκδήλωσης: «Γονείς: Μαθαίνοντας από τα λάθη μας – Μύθοι και πραγματικότητα». Δροσερά αναψυκτικά και καλή διάθεση με θέα το ηλιοβασίλεμα του Πατραϊκού θα συντροφεύσουν όλους όσους έρθουν στην διαδραστική αυτή εσπερίδα".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις