Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πότε αρχίζει η διαμόρφωση της Πλαζ που ήδη κατακλύζεται από κόσμο

Πάτρα: Πότε αρχίζει η διαμόρφωση της Πλα...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι εργασίες που θα γίνουν για το φετινό καλοκαίρι θα αφορούν αλλαγές σε παγκάκια, σε αποδυτήρια και σε ντουζιέρες

Ξεκινά ο σχεδιασμός για εργασίες στην Πλαζ της Πάτρας προκειμένου να γίνει η διαμόρφωση της παραλίας, που υποδέχεται πλήθος λουόμενων.

Οι εργασίες που θα γίνουν για το φετινό καλοκαίρι θα αφορούν αλλαγές σε παγκάκια, σε αποδυτήρια και σε ντουζιέρες, ενώ λόγω του καιρού που έχει ζεστάνει πολύ νωρίς με την παραλία να κατακλύζεται από κόσμο, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, αυτές θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Μιλώντας στο thebest.gr, για τις παρεμβάσεις που προβλέπει ο σχεδιασμός του Δήμου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αυτεπιστασίας Κατερίνα Σίμου τόνισε ότι «η δημοτική αρχή, όπως και τις προηγούμενες χρονιές να τοποθετεί ντουζιέρες, παγκάκια, αλλαξιέρες. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για μετά το Πάσχα, καλό βέβαια θα ήταν να μπορούσαμε να παρέμβουμε νωρίτερα και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δούμε μήπως μπορέσουμε να κάνουμε τις παρεμβάσεις και λίγο νωρίτερα γιατί ο καιρός έχει ζεστάνει και ήδη πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που ήδη έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους, γεγονός που το είδαμε και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, που η Πλαζ γέμισε από κόσμο».

Σε ό, τι αφορά τις υπόλοιπες πολυσύχναστες παραλίες της βόρειας και νότιας Πάτρας, για την υλοποίηση ανάλογων βελτιώσεων υποδομών, η κ. Σίμου, επεσήμανε ότι, «θα δούμε, τι παρεμβάσεις μπορούμε να κάνουμε και αλλού, θα βγάλουμε τον σχεδιασμό και θα προχωρήσουμε παρακάτω. Εμείς κάναμε σχέδια αλλά ο καιρός φέτος είχε τα δικά του σχέδια. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίζει όπως κάθε χρόνο τα έργα δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον στην παραλία για να το απολαμβάνουν, δημότες κι επισκέπτες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις