Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από τη 15η θέση αλλά...

Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από...

Ακόμα παραμένει μακριά η Ελλάδα

Η Ελλάδα μέτρησε μία νίκη και μία ήττα στα πρώτα ματς των προημιτελικών του Conference League, μειώνοντας τη διαφορά από Ισραήλ και Δανία, ωστόσο παραμένει μακριά από την 15η θέση στη Βαθμολογία UEFA, που καταλαμβάνουν οι Σκανδιναβοί.

Ο Ολυμπιακός νίκησε και χάρισε 400 βαθμούς στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να έχει πλέον 29.925. Οι 16οι Ισραηλινοί μετρούν 31.125, με τους Δανούς να βρίσκονται στους 31.450.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως για να έχει ελπίδες η Ελλάδα, χρειάζεται 2/2 προκρίσεις, αν γίνεται με νίκες Πειραιωτών και ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα!

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως η χώρα μας αγγίζει ξανά τους 30.000 βαθμούς μετά από εννέα χρόνια, όταν είχε τελειώσει τη σεζόν 2014/15 με 31.900.

Υπενθυμίζεται πως κάθε νίκη δίνει 2.000 βαθμούς στις ομάδες και κάθε ισοπαλία 1.000, οι οποίοι διαιρούνται με το σύνολο των ομάδων που ξεκίνησαν τη σεζόν για κάθε χώρα – στην περίπτωση της Ελλάδας, δια πέντε.

Επιπλέον, κάθε σύλλογος παίρνει μπόνους 1.000 βαθμών για πρόκριση στα ημιτελικά και άλλους τόσους για τον τελικό, οι οποίοι επίσης διαιρούνται δια πέντε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports