Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλιούπολη: 48 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας – Τα στοιχεία που «δείχνουν» ως δολοφόνο τον 36χρονο γιο της

Ηλιούπολη: 48 ώρες νωρίτερα ο θάνατος τη...

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των θανάτων της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της, που εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης, μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν αποκλείσει, προς το παρόν, το ενδεχόμενο της ληστείας αφού δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, ενώ βρέθηκαν άθικτα τιμαλφή και χρήματα.

Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει στη διάθεση του Τμήμα Ανθρωποκτονιών, είναι αυτό της οικογενειακής τραγωδίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο είναι ο γιος να πυροβόλησε την άτυχη μητέρα στο κεφάλι, που βρέθηκε φορώντας τα ρούχα της καθισμένη στην πολυθρόνα, και μετά να αυτοκτόνησε.

Το σενάριο της τραγωδίας ενισχύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα συνέβησαν στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας, όπου ο χώρος ήταν ανάστατος. Η 60χρονη ήταν καθισμένη σε καρέκλα, με τραύμα στο κεφάλι της από όπλο. Ο γιος ήταν νεκρός στο κρεβάτι της μητέρας.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ήταν γυμνός κι έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο μάγουλο, ενώ τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, αυτό παραπέμπει σε σοβαρό ψυχικό νόσημα, χωρίς ωστόσο να εντοπίζονται φάρμακα που να σχετίζονται με ψυχιατρικά νοσήματα, και δεν φαίνεται ο 36χρονος να έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Δείγμα ότι πρόκειται για φόνο και αυτοχειρία είναι ότι ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα και ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε πεσμένος υπήρχαν αίματα στους τοίχους. Παραπαίοντας είχε ακουμπήσει στους στοίχους, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει στον χώρο κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα, που να αποκαλύπτει τις προθέσεις του γιου, ενώ και η γιαγιά της οικογένειας δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες για το περιστατικό, καθώς πάσχει από άνοια. Η γιαγιά διαμένει στον μεσαίο όροφο του 3οροφου κτιρίου, η μητέρα διέμενε στον επάνω όροφο και ο γιος στο υπόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε η μητέρα ούτε ο γιος έχουν νοσηλευτεί στο παρελθόν, ωστόσο, οι γείτονες κάνουν λόγο για μία κλειστή οικογένεια. Είχαν ακουστεί κάποιοι καβγάδες μεταξύ μητέρας και γιου, αλλά δεν ήταν συχνοί και αφορούσαν οικογενειακά θέματα. Ο 36χρονος εργαζόταν περιστασιακά σε μία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η 60χρονη μητέρα του δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι τους. Ο πατέρας της οικογένειας έχει πεθάνει εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις