Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: «Έχω ένα καρούμπαλο στο κεφάλι μου από χτύπημα» – Σοκάρει ο 15χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα του για ενδοοικογενειακή βία

Θεσσαλονίκη: «Έχω ένα καρούμπαλο στο κεφ...

Ο 50χρονος συνελήφθη και κρατείται, με τη 44χρονη μητέρα πάντως να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του 15χρονου από τη Θεσσαλονίκη, για τα όσα βιώνει ο ίδιος και η μητέρα του, στα χέρια του πατέρα του.

Ο 50χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και κρατείται, με τη 44χρονη μητέρα πάντως να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

«Άκουσα τη μητέρα μου να κλαίει. Πήγα στην κουζίνα και τους ρώτησα τι συμβαίνει. Η μαμά μου, μου είπε “Με χτύπησε ο μπαμπάς στο αυτί”. Επειδή τον είδα νευριασμένο φοβήθηκα μην πάρει κανένα μαχαίρι. Στο παρελθόν, μια φορά ο μπαμπάς είχε απειλήσει με μαχαίρι τη μαμά και εγώ είχα καλέσει την αστυνομία. Με χτυπάει με τα χέρια του και μου πετάει πλαστικά μπουκάλια. Με έχει χτυπήσει και με κλωτσιές στα πόδια. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου έχω ένα καρούμπαλο από χτύπημα που έχει προκαλέσει ο μπαμπάς στο παρελθόν» περιγράφει ο 15χρονος.

«Άλλοτε με χτυπάει με τα χέρια στο κεφάλι και άλλοτε με κλωτσιές στα πόδια μου. Αυτό γίνεται μια φορά το μήνα περίπου», όπως ανέφερε η μητέρα του 15χρονου.

Μάλιστα όπως είπε στην αστυνομία και η ίδια η 44χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά. «Το 2018 συνελήφθη για συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος μου που έγινε μπροστά στο παιδί μας. Ενώ ήμασταν στο σπίτι μας και ήταν μεθυσμένος με χτύπησε δυνατά πολλές φορές με μπουνιές στο κεφάλι. Τότε είχε καλέσει την αστυνομία το παιδί», όπως ανέφερε η μητέρα.

Μόλις στα 9 του χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που ο 15χρονος σήμερα μαθητής κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία για να καταγγείλει τον πατέρα του για ενδοοικογενειακή βία. Η μητέρα, ωστόσο, αν και παραδέχεται τη βίαιη συμπεριφορά του, τη δικαιολογεί και την αποδίδει στο ποτό.

Μάλιστα το παιδί μετά τη σύλληψη του πατέρα του ανέβασε ένα βίντεο με κόκκινη μπογιά στο πρόσωπό του για να δείξει τη βίαιη και νοσηρή καθημερινότητα που βιώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις