Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιος είναι ο ηθοποιός που ζήτησε να απομακρυνθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος από τη θεατρική παράσταση

Ποιος είναι ο ηθοποιός που ζήτησε να απο...

Το όνομα του ηθοποιού που δεν ήθελε τον Νίκο Πολυδερόπουλο στην παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας", αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν θα συμμετέχει στην παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας" του χρόνου, κάτι το οποίο του ανακοινώθηκε ξαφνικά από την παραγωγή, εξηγώντας του ότι ο λόγος είναι το κακό κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και σε συνάδελφό του.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ο Νίκος Γεωργιάδης είπε στην εκπομπή "Πρωινό Σουσου" στο Open ότι μετά από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους που δουλεύουν στην παράσταση, έμαθε το όνομα του ανθρώπου που ζήτησε από την παραγωγή να απομακρύνει τόσο τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όσο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο από το θεατρικό έργο. Όπως ανέφερε, αυτός είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

"Το όνομα που μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι, ήταν ένα, δεν υπήρχε διαφωνία σε αυτό, άρα μπορούμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια ότι ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος, είναι ο κύριος Θανάσης Κουρλαμπάς" είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε, ότι οι ίδιες πηγές του είπαν ότι αυτοί οι ηθοποιοί δεν μιλούν καν μεταξύ τους. "Δεν έχουν καμία επαφή, δεν λένε ούτε γεια", τόνισε.

O Θανάσης Κουρλαμπάς δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη, σχετικά με το παραπάνω ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την απομάκρυνσή του από την παράσταση είχε πει στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" στο Mega ότι ενώ είχε υπάρξει συμφωνία με τους αρμόδιους για την επόμενη χρονιά, ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην παράσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight