Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: Προσπαθούν να δώσουν πανηγυρικό τόνο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας!!!

ΠΑΣΟΚ: Προσπαθούν να δώσουν πανηγυρικό τ...
Νασόπουλος Νάσος

"Παπανδρεϊκοί" βουλευτές μιλούν για αποστασία!!!

Προσπάθεια να λάβει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρα πανηγυρικής επιβεβαίωσης του ηγετικού ρόλου του Γιώργου Παπανδρέου, καταβάλλεται την τελευταία ώρα. Είναι ενδεικτικό ότι από αργά το μεσημέρι προσέρχονται αυτοβούλως στις κάμερες που είναι στημένες στο περιστύλιο της Βουλής, βουλευτές που δηλώνουν αφοσίωση στον Γιώργο Παπαναδρέου και κατεγγέλουν προσπάθεια αποστασίας!

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Ηλείου βουλευτή κ. Αντωνακόπουλου που μίλησε για "νέα Ιουλιανά". Παράλληλα υπάρχουν βουλευτές που σπεύδουν να καταθέσουν διαπιστευτήρια αφοσίωσης προσβλέποντας σε υπουργοποίησή τους στο ενδεχόμενο που προχωρήσει ο ανασχηματισμός.

Οι δηλώσεις των βουλευτών σε συνδυασμό με τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με υπουργούς, οδηγούν στην εκτίμηση ότι επιχειρείται αντιστροφή του δυσμενούς κλίματος, με μια πανηγυρική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Είναι πολύ πιθανόν να δούμε όρθιους βουλευτές να χειροκροτούν θερμά επί αρκετή ώρα, διαμορφώνοντας έτσι ένα περιβάλλον στο οποίο δύσκολα θα τολμήσουν κάποιοι βουλευτές να εκδηλώσουν διαφωνίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις