Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιατί «στέρεψαν» οι βρύσες στους δημόσιους χώρους; Ποιες δε λειτουργούν- «Θα τις επισκευάσουμε» λέει η ΔΕΥΑΠ 

Πάτρα: Γιατί «στέρεψαν» οι βρύσες στους ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

12 βρύσες εκτός λειτουργίας

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται οι παραδοσιακές βρύσες που είχαν τοποθετηθεί από το Δήμος Πατρέων έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε νερό όταν βρίσκονται στο δρόμο…

Σε αυτό το πλαίσιο είχαν τοποθετηθεί 16 βρύσες από τις όποιες σήμερα οι 12 δεν λειτουργούν.  Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr, οι πρόεδρος τη ΔΕΥΑΠ, Διονύσης Κλάδης, «αυτό που συμβαίνει με αυτές τις 12 βρύσες που δε λειτουργούν είναι ότι έχει χαλάσει ο διακόπτης τους, σε κάποιες από αυτές υπήρχε και διαρροή. Πρόκειται για τις βρύσες που βρίσκονται στα Υψηλά Αλώνια, την Αγίου Νικολάου, την πλατεία Γεωργίου, την Ηρώων Πολυτεχνείου, το Ψαροφάι, τα Μποζαΐτικα, το Μιντιλόγλι. Οι βρύσες έχουν παραδοσιακό ύφος, έγινε αντιγραφή της παλιάς, παραδοσιακής βρύσης, ωστόσο έχουν σύγχρονο μηχανισμό. Θα πρέπει να γίνει βελτίωση αυτής της προσαρμογής».

Να σημειώσουμε ότι η επισκευή τους σύμφωνα με τον. κ. Κλάδη θα γίνει μέσα στο επόμενο δίμηνο. «Έπρεπε να έχει γίνει ήδη, ωστόσο χωρίς προσωπικό και με τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά δεν έγινε νωρίτερα. Από το Δήμο Πατρέων γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο νερό για τους πολίτες κάτι που δε συναντάμε παντού».

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από πατρινό ...

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από πατρινό στη σελίδα, "Πάτρα αυτά που δε λέγονται"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις