Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ψάχνοντας… τουαλέτα στο Νότιο Πάρκο- Το πρόβλημα του Σαββατοκύριακου

Πάτρα: Ψάχνοντας… τουαλέτα στο Νότιο Πάρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Λειτουργούν και συμβαδίζουν με το ωράριο του Δήμου

 

Πρόβλημα για όσους κάνουν τη βόλτα τους στο Νότιο Πάρκο  είναι η έλλειψη τουαλέτας, τα απόγεύματα μετά τις 6 και τα Σαββατοκύριακα.

Ειδικά μετά την αλλαγή της ώρας και την έλευση των υψηλών θερμοκρασιών οι Πατρινοί επιλέγουν να απολαύσουν εκεί καθαρό αέρα ενώ τα Σαββατοκύριακα ο χώρος είναι γεμάτος με παιδιά και οικογένειες.

Ωστόσο όπως αναφέρουν αναγνώστες του thebest.gr, «το Σαββατοκύριακο οι τουαλέτες που έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο είναι κλειστές με αποτέλεσμα όλος αυτός ο κόσμος που βρίσκεται στο πολυσύχναστο πάρκο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καλύπτοντας την ανάγκη του υπαίθρια ή καταφεύγοντας σε κάποιο από τα απέναντι καταστήματα. Ειδικά για όσους έχουν παιδιά που παίζουν η δυσκολία είναι μεγάλη».

Να σημειώσουμε ότι οι τουαλέτες του Νότιο Πάρκου που έχουν φτιαχτεί σε ένα κοντέινερ δίπλα από το φυλάκιο, λειτουργούν και συμβαδίζουν με το ωράριο του Δήμου.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο  Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Μιχάλης Αναστασίου, «οι τουαλέτες στο Νότιο Πάρκο λειτουργούν από την ημέρα που παραδόθηκε. Καθημερινά ανοίγουν και φυσικά υπάρχει μέριμνα για καθαριότητα ενώ υπάρχει και ο φύλακας, βρίσκονται εκεί δύο άτομα. Τις καθημερινές κανονικά μένουν ανοιχτές έως τις 18:00, ωστόσο όσο είναι εφικτό δίνεται μία παράταση έως τις 20:00 ή τις 21:00. Για το Σαββατοκύριακο ωστόσο, αν και κατά περιόδους προσπαθούμε αν γίνεται να τα καλύψουμε, δεν μπορεί να υπάρχει λύση και να βρίσκεται εκεί κάποιος εργαζόμενος του Δήμου. Για να γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μην είχαμε έλλειψη προσωπικού αλλά να προσληφθεί και μόνιμο».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις