Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περιμετρική Πατρών: Στα τέλη του 2024 προσδιορίζεται η επαναφορά του κόμβου των Μποζαϊτίκων

Περιμετρική Πατρών: Στα τέλη του 2024 πρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στο σημείο εκτελούνταν εργασίες και κατέρρευσε τμήμα του δρόμου το καλοκαίρι του 2023

Οι εργασίες καλά κρατούν στον κόμβο των Μποζαϊτίκων και επί της περιμετρικής οδού της Πάτρας, τμήμα της οποίας κατέρρευσε τον Ιούλιο του 2023.

Τα παράπονα των οδηγών είναι πολλά καθώς όσοι κινούνται στο τμήμα Πατρών Κορίνθου, αναγκάζονται να βγαίνουν στον κόμβο του Ρίου, ακόμη κι αν θα ήθελαν να κινηθούν προς τα Μποζαϊτικα. Ο κόμβος των Μποζαϊτίκων σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, είχε προσδιοριστεί να ολοκληρώνεται -και στο σκέλος του τμήματος από Πάτρα προς Κόρινθο- το Καλοκαίρι του 2024. 

Σύμφωνα με τις εργασίες και τον ρυθμό με τον οποίο συνεχίζονται εκτιμάται πως ο κόμβος δεν θα δοθεί νωρίτερα από τα τέλη του 2024.

Στον κόμβο Μποζαϊτίκων (Χ.Θ. 205,15) ο κλάδος εξόδου από Πύργο προς Πάτρα είναι εδώ και σχεδόν έναν χρόνο κλειστός και η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας γίνεται μέσω του γειτονικού κόμβου του Ρίου (Χ.Θ. 203,5). 

Η ρύθμιση αυτή εφαρμόζεται από τις 10 Ιουλίου του 2023 και προγραμματιζόταν να έχει διάρκεια έως την 01.06.2024. Στις 23 Ιουλίου έγινε το δυστύχημα με την κατάρρευση του τμήματος της περιμετρικής στον κόμβο των Μποζαϊτίκων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις