Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαριάννα Κιμούλη: "Σκέφτηκα να μην κρατήσω τα επίθετα των γονιών μου"

Μαριάννα Κιμούλη: "Σκέφτηκα να μην ...

Η Μαριάννα Κιμούλη μίλησε για τους γονείς της, την Μαρία Δαμανάκη και τον Γιώργο Κιμούλη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη στην Μπέττυ Μαγγίρα και στο "I Love Σουκου".

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Ψυχοκόρες" δήλωσε ότι από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και ότι η απόφαση αυτή ήταν σεβαστή από τους γονείς της.

 "Από μικρό παιδί δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο, πέρα από την υποκριτική. Σαν νέο παιδί, αυτός ο χώρος ή σε μαγεύει πολύ γιατί υπάρχει μια μαγεία ή σε απωθεί, γιατί βλέπεις την σκληρότητα που υπάρχει. Εμένα με μάγεψε! Δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να μου πουν να μην το κάνω, σεβόντουσαν την αυτονομία στις επιλογές μου. Οι γονείς μου ήταν δίπλα μου σε όλες τις επιλογές" είπε.

 Η Μαριάννα Κιμούλη αναφέρθηκε στους γονείς της, τον Γιώργο Κιμούλη και τη Μαρία Δαμανάκη, και στο γεγονός ότι σκέφτηκε να μην κρατήσει τα επίθετά τους μπαίνοντας στον χώρο της υποκριτικής.

"Ο μπαμπάς μου κάνει κριτική, αλλά μόνο όταν του το ζητήσω. Σίγουρα μπορεί να θέλει να πει κάτι, αλλά κρατιέται. Σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό να μην κρατήσω το επίθετο του πατέρα μου, αλλά και της μητέρας μου για να μην είμαι "η κόρη του τάδε", αλλά δεν ήθελα να το κάνω, είναι οι γονείς μου, δεν ήθελα να απομακρυνθώ ακριβώς από αυτό. Υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα μου, αλλά είναι άτοπη" δήλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight