Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Μουσικό live απόψε με τους Polkar με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Πάτρα: Μουσικό live απόψε με τους Polkar...

Στον Συνδετήρα στην Αλ. Υψηλάντου - Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Η υπερμπάντα Polkar που κατέβηκε από τον βορρά προκαλώντας πανικό στα Αθηναϊκά βράδια, ανακοινώνει μετά από 10 χρόνια το πρώτο πανελλαδικό tour και στο πλαίσιο του κάνει μία μουσική στάση για ένα live απόψε Παρασκευή 29/3/2024 στον Συνδετήρα, στην Αλ. Υψηλάντου και Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα.

Ρομαντικά γιουκαλίλι, στρας, χάλκινα σε παροξυσμό, εσώρουχα στον αέρα, καψουροτράγουδα, τσίτα μπόμπα σουξεδάκια, εξωφρενικά ρεφρέν και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες, σε ένα βράδυ που συνδυάζει το party με το θέατρο και επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών χωρίς έλεος μέχρι τα δικά τους τραγούδια που αποκτούν ολοένα και περισσότερους φανατικούς ακροατές στο διαδίκτυο.

Τους πήρε 10 χρόνια αλλά συνέβη.

Rockstar Tour σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ το αλησμόνητο θα γίνει δικαίωμα.

Τα λέμε εκεί αγάπες.

Polkar.

Προπώληση 12 ευρώ στην πλατφόρμα της more https://www.more.com/music/polkar-live-rockstar-tour-syndetiras/

καθώς και στα σημεία: Το θρανίο και Joe Records.

Τιμή εισιτηρίων στην πόρτα, 15 ευρώ.

Πόρτες στις 20.30.

Frontman των Polkar είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος πριν περίπου 11 χρόνια, αντλώντας επιρροές από την indie σκηνή των ’00ς, την στημένη αφέλεια της rock n roll σκηνής των ’50s, αλλά και την ρομαντική ανευ όρων διάθεση των παλιών Αθηναικών καντάδων, έγραψε τα πρώτα του τραγούδια τα οποία έδειχνε αρχικά σε φίλους. Όταν το καλοκαίρι του 2013 βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να τα δείξει στον παιδικό του φίλο και μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Οι δύο τους μετά από κάποιες ώρες προβών στο studio σκέφτηκαν το ενδεχόμενο μιας live εμφάνισης και άρχισαν να δουλεύουν πάνω σε αυτό.

Όταν ο Λάζαρος Πλιάμπας (μουσικός επίσης και μόνιμος συνεργάτης του Γιάννη Κυρατσού) άκουσε τα τραγούδια δήλωσε αμέσως την πρόθεση του να βοηθήσει στο live και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Polkar παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το indie/ folk ύφος τους στο πρώτο τους live στο Coo της Θεσσαλονίκης, έχοντας μαζί τους τον Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και τη Χρύσα Χατζηαντωνίου στο μπαγιάν.

Το όνομα Polkar προήλθε όταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε ένα ταξίδι του με τον Γιάννη Κυρατσό στη Σερβία, βρέθηκαν ένα βράδυ σε ένα παλιό σχεδόν εγκαταλελειμμένο υπόγειο bar που κάποιοι Πολωνοί μουσικοί έπαιζαν παραδοσιακή Πολωνική μουσική και γύρω γύρω χόρευαν τοπικοί θαμώνες.

Το πρώτο τους E.P κυκλοφόρησε από την Break Even, σε ειδική limited edition ξύλινη θήκη, φτιαγμένη με ιδιαίτερη μαεστρία από την Αλίκη Joss. Τα αντίτυπα μάλιστα ήταν αριθμημένα (185).

Το 2017 βγήκε ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της μπάντας με τίτλο ”Όλα αρχίζουν”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture