Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κύλησαν 40 μέρες από τον άδικο χαμό του 20χρονου Ιωάννη-Εμμανουήλ Στεργίου

Πάτρα: Κύλησαν 40 μέρες από τον άδικο χα...

Το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του χαμογελαστού Ιωάννη-Εμμανουήλ Στεργίου θα τελεστεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στις 9:30 το πρωί στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον άδικο χαμό του 20χρονου Ιωάννη-Εμμανουήλ Στεργίου του Παναγιώτη, ενός νέου, χαρισματικού παιδιού που έμελλε να χάσει τη ζωή του μαζί και με τον 18χρονο φίλο του Γιώργο Παπαδόπουλο σ’ ένα σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών, στο ύψος της Αρέθα.

Το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του χαμογελαστού Ιωάννη-Εμμανουήλ Στεργίου θα τελεστεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στις 9:30 το πρωί στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών. Εκεί θα είναι οι απαρηγόρητοι γονείς του Παναγιώτης Στεργίου και Θεώνη Διονυσοπούλου, τα αδέλφια του, ο παππούς Ιωάννης Στεργίου και η γιαγιά του Άννα Στεργίου.

Πάγωσε όλη η Πάτρα αλλά και το πανελλήνιο στο άκουσμα του τροχαίου αυτού δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 22/2/2024.

Δύο νέα παιδιά, ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου και ο 18χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος σκοτώθηκαν ακαριαία, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο πρώτος και ενώ κινείτο στην εθνική οδό στο ύψος της Αρέθα και με κατεύθυνση την Πάτρα συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα. Ο θάνατος των δύο αυτών νέων ανθρώπων βύθισε στο πένθος και τη θλίψη, τους δικούς τους και όλη την κοινωνία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις