Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Η ΝΕ Πατρών προετοιμασία με την Ιταλική Πεσκάρα- ΦΩΤΟ

Η ΝΕ Πατρών προετοιμασία με την Ιταλική ...

Κοινές προπονήσεις

Την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια δυνατή ομάδα από το εξωτερικό, με πολύ ταλέντο και οργάνωση, είχαν οι μικροί πολίστες της ΝΕΠ κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων που έδωσαν στο κολυμβητήριο «Πεπανός» με την Πεσκάρα (Club Aquatico Pescara).

"Το Ιταλικό συγκρότημα βρέθηκε στην Πάτρα προσκεκλημένο από τον συντοπίτη ΝΟΠ, τον οποίο ευχαριστούμε που μας έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε κι εμείς με τους νεαρούς πολίστες από την Πεσκάρα.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν δίπλα παιχνίδια σε επίπεδο Μίνι Παίδων και Παίδων, με τους Ιταλούς να παίζουν με παίκτες Κ14 Και Κ16 αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον σπουδαίο Γιάννη Γιαννουρή, παλιό προπονητή του δικού μας Θανάση Κοντάκου (είχε προβλέψει, μάλιστα, την μετακόμιση του προπονητή μας από παίκτη στους πάγκους), με τον τεχνικό της ΝΕΠ να τρέφει απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπο του «δασκάλου» του.

Τα φιλικά παιχνίδια ήταν πολύ δυνατά και βοήθησαν τη ΝΕΠ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετέχει", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports