Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Eκδήλωση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Ανάπτυξη - Δυτική Ελλάδα 2030».

Πάτρα: Eκδήλωση της Δημοκρατικής Κίνησης...

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, η εκδήλωση της ΔΚΜ (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών της Δυτικής Ελλάδας), με θέμα «Ανάπτυξη - Δυτική Ελλάδα 2030».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς προσέλκυσε εκατοντάδες συμμετέχοντες που κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ.

Ο πρόεδρος της ΔΚΜ Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Σελίμης είχε την τιμή να φιλοξενήσει στην εκδήλωση τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, την υφυπουργό Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου, τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον πρόεδρο του ΤΕΕ Ελλάδος Γιώργο Στασινό. Επίσης, πλησίον του υπουργού από την παράταξη της ΔΚΜ ήταν παρόντες: ο πρόεδρος της ΜΟΔ Α.Ε. Βασίλης Σιαδήμας, ο αν. διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Παναγιώτης Τσώνης και ο υποψήφιος πρόεδρος στον Σύλλογο Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Κώστας Σβούκας ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο Γιάννης Σελίμης, αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους και όλους τους συμμετέχοντες, τόνισε ότι ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, με την ανάδειξη της ΔΚΜ ως πρώτη δύναμη στις προσεχείς εκλογές που θα διεξαχθούν στις 19 Μαΐου, για να αναβαθμιστεί ο ρόλος του μέσα από την υλοποίηση ενός σχεδίου διαρκούς και επωφελούς εκπροσώπησης του κλάδου. Στόχος της ΔΚΜ-ΤΔΕ είναι να ανοίξει το ΤΕΕ σε όλους τους μηχανικούς, ώστε όλα τα μέλη του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας να αντιληφθούν τη χρησιμότητα του επαγγελματικού φορέα τους και να τους δοθεί η δυνατότητα να συνεισφέρουν στις δράσεις και προτάσεις του.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήρε την προσφορά του κλάδου των μηχανικών στο αναπτυξιακό έργο της χώρας αλλά και στο στενό του εργασιακό περιβάλλον.

Η κα. Αλεξοπούλου, με την ιδιότητά της ως μηχανικός, έδωσε τη στήριξή της στη ΔΚΜ-ΤΔΕ για να γίνει διοίκηση στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Φαρμάκης ζήτησε σταθερή και δημιουργική συνεργασία με το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Στασινός στόχευσε στη νίκη της ΔΚΜ τόσο πανελλαδικά όσο και στο περιφερειακό τμήμα Δυτικής Ελλάδας και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να ανοίγει δρόμους για την αύξηση του πεδίου εργασιών των μηχανικών.

Τέλος, ο κ. Κώστας Σβούκας, ζήτησε από τους Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους, Μηχανικούς Η/Υ και Μηχανικούς Παραγωγής τη στήριξή τους στις επερχόμενες εκλογές του Ενιαίου Συλλόγου τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις