Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Cantelena Χορωδία Πάτρας: Έρχεται το 3ο Χορωδιακό φεστιβάλ “The Sounf of Choirs”

Cantelena Χορωδία Πάτρας: Έρχεται το 3ο ...

Στις 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:30 στη μουσική σκηνή του Royal.

Η Cantelena Χορωδία Πάτρας για ακόμη μία χρονιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας του 3ου Χορωδιακού φεστιβάλ “The Sounf of Choirs”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:30 στη μουσική σκηνή του Royal.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι να αναδειχθεί η ενότητα, η δημιουργικότητα και η πολυμορφία της μουσικής μας κοινότητας. Προσφέροντας την ευκαιρία εμβάθυνσης στον πολιτισμό και ανταλλαγής μοναδικών εμπειριών που ενώνουν πέρα από τα σύνορα της γλώσσας και του πολιτισμού. Για το λόγο αυτό φέτος η Cantelena θα έχει προσκεκλημένη της στο φεστιβάλ την ιταλική χορωδία Gioventù in Cantata.

Η "Gioventù in Cantata" έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ, εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, κερδίζοντας πάντα εξαιρετικές θέσεις. Οι πιο πρόσφατες περιλαμβάνουν τον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό στη Βαλί, Ινδονησία (Ιούλιος 2023), όπου κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στην Κατηγορία Θρησκευτικής Μουσικής, Χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία κάτω των 17 ετών και ένα Ειδικό Βραβείο για τη σκηνική παρουσία. Τον Οκτώβριο του 2022 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Gran Premio di Canto Corale Voci d'Italia, φτάνοντας στο βάθρο με πολύ υψηλή βαθμολογία (94.20). Τον Ιούλιο του 2022, συμμετείχε στο 1ο Διεθνή Διαγωνισμό στην Προβηγκία, κερδίζοντας 2 πρώτα βραβεία (Χορωδίες Νέων και Κατηγορία Ιερής Πολυφωνίας) και ένα δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Ποπ και το Βραβείο Καλύτερου Διευθυντή Χορωδίας. Η χορωδία έχει περιοδεύσει σε Ισπανία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, Ρουμανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Γερμανία, Φινλανδία, Ρωσία, Εσθονία, ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ελβετία, Φιλιππίνες, Εσωτερική Μογγολία, Κίνα και Ινδονησία, με μεγάλη επιτυχία παντού.

Οι χορωδίες θα παρουσιάσουν αξιόλογο πρόγραμμα χορωδιακής μουσικής που ο καθένας θα ήθελε να παρακολουθήσει.

Προσκλήσεις για το φεστιβάλ της Cantelena διατίθενται στα γραφεία της χορωδίας Μαιζώνος 159 και Γούναρη.

 

Τηλ.: 2610273668

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture