Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Διπλή επιτυχία για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Η ομάδα χάντμπολ - Eurokinissi

Η ομάδα χάντμπολ - Eurokinissi

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Δεν είναι οι μόνες

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σάββα κέρδισε με 30-26 την Κρκα στο κλειστό της Ηλιούπολης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του EHF European Cup στο Χάντμπολ .

 
Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Οι "ερυθρόλευκοι" με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σάββα, ο οποίος πέτυχε οκτώ γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ, κέρδισαν την Κρκα με 31-26 στο κλειστό της Ηλιούπολης και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του European Cup.

Πλέον, οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στη Σλοβενία το επόμενο Σάββατο (30/03) για τη ρεβάνς, έχοντας το μαξιλαράκι των πέντε γκολ διαφορά.

 

ΤΟ ΠΟΛΟ

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός, αν και βαθμολογικά αδιάφορος, αφού είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την παρουσία του στο FinaL Four του Champios League Πόλο, επικράτησε με 21-7 της Μεντιτεράνι και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 4ο Όμιλο με το απόλυτο των νικών.

Οι "ερυθρόλευκες" ήταν καταιγιστικές από το ξεκίνημα παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση.

 

ΜΕ ΕΠΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Αυτή τη στιγμή η ποδοσφαιρική Κ19 είναι στους "4", όπως και η γυναικεία ομάδα πόλο. Οι ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου, πόλο και χάντμπολ στους "8", ενώ η μπασκετική -φιναλίστ- πέρυσι, διεκδικεί την είσοδό της στους «4». Πιο νωρίς αποκλείστηκε η ομάδα βόλει (κάτοχος ευρωτροπαίου από πέρυσι), έχοντας φτάσει κι αυτή στους "8". Επτά ομάδες στα προημιτελικά της Ευρώπης δεν έχει προηγούμενο! Τέλος, το γυναικείο μπάσκετ αποκλείστηκε στους 32, ενώ το γυναικείο βόλεϊ στους «16».

 

Αθλητικές ειδήσεις Τώρα

Με όπλο την άμυνά του ο Πανιώνιος νίκησε 11-2 την ΝΕ Πατρών- ΦΩΤΟ

Ο Αίολος Πατρών έχασε 86-65 τον Εθνικό Λιβαδειάς

Ο Αρης Πατρών 2-0 την Νίκη, στο κυνήγι του Ατρομήτου- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports