Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Πολιτιστική εκδήλωση για την Ημέρα Ποίησης, με τίτλο: « Οι στίχοι που γίναν μελωδίες»

Πάτρα: Πολιτιστική εκδήλωση για την Ημέρ...

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Φιλαρμονική Εταιρεία - Ωδείο Πατρών - Θα είναι μια ραδιοφωνική εκδήλωση διάρκειας 2 ωρών που θα μεταδοθεί ζωντανά από το «ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 94 FM»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, πραγματοποιεί πολιτιστική εκδήλωση την ερχόμενη Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, με τίτλο: «Οι στίχοι που ‘γίναν μελωδίες». Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Φιλαρμονική Εταιρεία - Ωδείο Πατρών στην οδό Ρ. Φεραίου και Γκότση.

Πρόκειται για μια ραδιοφωνική εκδήλωση με εξωτερική μετάδοση διάρκειας δύο ωρών, με ήχο και εικόνα, ζωντανά από τις 10 π.μ. έως 12 00 π.μ. που θα περιλαμβάνει απαγγελίες ποιημάτων και ερμηνείες τραγουδιών - ποιημάτων από καλλιτέχνες και μουσικούς της Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείο Πατρών, για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας ποίησης.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από το «ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 94 FM» στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής πολιτισμού «Πρωινή Εκδρομή» με την Ελευθερία Στεργιοπούλου και ταυτόχρονα από το διαδίκτυο, με  live streaming.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture