Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο χρόνια μετά το θάνατο του 26χρονου γιου της, η Ρετζίνα Κινγκ ομολόγησε πως παλεύει με την απώλεια

Δύο χρόνια μετά το θάνατο του 26χρονου γ...
Μαρτάτος Tάκης

Η 53χρονη βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Good Morning America» όπου & αναφέρθηκε στο θέμα

Η βραβευμένη με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου, Αμερικανίδα ηθοποιός Ρετζίνα Κινγκ - Regina King ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Good Morning America» & δήλωσε στην Ρόμπιν Ρόμπερτς (Robin Roberts) ότι είναι «ένας άλλος άνθρωπος» μετά το θάνατο του γιου της. 

Τον Ιανουάριο του 2022 το μοναδικό παιδί της αγαπητής και ταλαντούχας ηθοποιού, Ian Alexander Jr, αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά τα 26α γενέθλιά του. Ήταν μουσικός και DJ ενώ συχνά συνόδευε τη διάσημη μητέρα του στο κόκκινο χαλί, αναφέρει η εφημερίδα Τhe Guardian.

«Είμαι ένας άλλος άνθρωπος τώρα, από αυτήν που ήμουν στις 19 Ιανουαρίου. Το πένθος είναι ένα ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά η 53χρονη Κινγκ στην πρώτη της συνέντευξη μετά το θάνατό του.  «Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι το πένθος είναι αγάπη, που δεν έχει πού να πάει». Η Ρετζίνα Κινγκ έχει γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 1971 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Με αφορμή το θάνατο του μοναδικού της παιδιού, Ian Alexander Jr, αυτοκτόνησε λίγες η Ρετζίνα Κινγκ που την είδαμε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Watchmen, είπε ακόμη πως «είμαι θυμωμένη με τον Θεό. Γιατί να δοθεί αυτό το βάρος στον Ίαν; Από όλα τα πράγματα που έχουμε περάσει, τις θεραπείες, τους γιατρούς, τα προγράμματα, ο Ίαν έλεγε: “Κουράστηκα να μιλάω, μαμά”».

Δύο χρόνια μετά το θάνατό του η Ρετζίνα Kινγκ ομολόγησε πως παλεύει με την απώλεια.

«Ακόμα αναρωτιέσαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει ώστε να μην είχε συμβεί αυτό. Ξέρω ότι μοιράζομαι αυτή τη θλίψη, αλλά κανείς άλλος δεν είναι η μαμά του Ίαν. Μόνο εγώ. Είναι δική μου και δεν θα φύγει ποτέ. Θα είναι πάντα μαζί μου».

Η Ρετζίνα Κινγκ τιμήθηκε το 2018 για την ταινία «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» με το Όσκαρ καλύτερου Β´ Γυναικείου Ρόλου καθώς και με τη Χρυσή Σφαίρα Β´ Γυναικείου Ρόλου ενώ το 2020 δοκίμασε με επιτυχία και τις σκηνοθετικές της ικανότητες υπογράφοντας το φιλμ «One Night in Miami».

Η Ρετζίνα Κινγκ αφιέρωσε τέλος στη μνήμη του γιου της την επερχόμενη βιογραφική ταινία στην οποία εκτελεί χρέη παραγωγού και πρωταγωνιστεί, ως Shirley Chisholm, τη πρώτη μαύρη γυναίκα που εξελέγη ποτέ στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Η ταινία «Shirley», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 22 Μαρτίου 2024.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight