Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Αποπέμπονται ο γγ του ΥΠΕΣ και ο γραμματέας Αποδήμων της ΝΔ

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Αποπέμπονται ο γγ...

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την απόσυρση Ασημακοπούλου από το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιo

Βρέθηκε τελικά, η άκρη του νήματος σε ό,τι αφορά τη διαρροή των email προς την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, καθώς φαίνεται ότι απεκτήθη από τον συνεργάτη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, ο οποίος την προώθησε στον γραμματέα αποδήμων της ΝΔ και στη συνέχεια δόθηκε στην κα Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο κ. Σταυριανουδάκης παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος.

 Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κα Ασημακοπούλου γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μην είναι υποψηφία στις ευρωεκλογές στον απόηχο της διαρροής των προσωπικών δεδομένων. «Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας "στρατιώτης" της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε».

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις