Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης: Ο νόμος έγινε για τα «μαύρα» λεφτά των Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό και όχι για τα «άσπρα» χρήματα των ομογενών

Κασσελάκης: Ο νόμος έγινε για τα «μαύρα»...

«Ο κύκλος του 15-19 έχει κλείσει», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σημειώνοντας σε άλλο σημείο πως ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες του εξωτερικού ήταν λάθος.

 Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega υποστήριξε ότι ο νόμος έγινε για τα «μαύρα» λεφτά των Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό και όχι για τα «άσπρα» χρήματα των ομογενών.

Κασσελάκης για την εταιρία με τα αστακοκάραβα: “Έχω αποχωρήσει από τον Μάρτιο”

 Ερωτώμενος για τα «αστακοκάραβα» απάντησε ότι δεν έχει πλέον συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού εδώ και έναν χρόνο και ότι αν κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις θα το κάνει.

 «Δεν επιθυμώ να αρχειοθετηθώ» είπε χαρακτηριστικά. 

Εμπιστοσύνη σε Παππά και Πολάκη
 Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε επίσης και για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή ότι επί ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου είχε στηθεί ένα παραυπουργείο. «Ο κύκλος του 15-19 έχει κλείσει. Στο νέο κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ θα μπουν και νέα πρόσωπα είπε ο κ. Κασσελάκης και στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι αποποιείται κάθε ευθύνη για τους Παππάκαι Πολάκη απάντησε: «Και οι δύο χαίρουν της εμπιστοσύνης μου».

Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα
 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε επίσης ότι έχει συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα μετά το θυελλώδες συνέδριο του κόμματος. «Ναι τον έχω συναντήσει. Μετά το συνέδριο», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 Σε ερώτηση αν θεωρεί τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υπονομευτή του ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε αρνητικά. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε εάν φοβάται ότι μετά τις ευρωεκλογές μπορεί ο κ. Τσίπρας να αμφισβητήσει την ηγεσία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Δεν πρόκειται να γίνει αυτό».

 Στη συνέχεια μίλησε για την διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. «Υπήρχαν δύο μνημόνια το 2010 -2015. Πόσα χρήματα άφησαν στα ταμεία της χώρας; Μηδέν. Τρίτο μνημόνιο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -βεβαίως επίπονα- πόσα άφησε στα ταμεία της χώρας; 37 δισ. Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 Για την δημόσια παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν από το συνέδριο, με την οποία ζήτησε από τον Κασσελάκη να επαναβεβαιώσει την στήριξη των μελών του κόμματος στο πρόσωπο του με δεύτερη εκλογική αναμέτρηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Ο Αλέξης είναι ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ο τέως πρωθυπουργός. Έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του για το κόμμα. Οι αξίες μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες. Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη του τόπου.

«Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη;»
 «Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 «Ο κ. Μητσοτάκης που ευαγγελίζεται την αγάπη του για τους απόδημους είχε πέντε χρόνια για να αλλάξει αυτό το νόμο»

 «Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες», είπε.

ΠΗΓΗ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις