Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σβόλης: Προβληματισμοί για παρεμπόριο και χημικές τουαλέτες στο Καρναβάλι

Κώστας Σβόλης: Προβληματισμοί για παρεμπ...

Η ύπαρξη Δημοτικής Αστυνομίας θα μπορούσε να αποτελέσει ένα αξιόπιστο και αποδοτικό μέτρο για την αντιμετώπιση των φαινομένων όπως & για την ασύδοτη στάθμευση περιμετρικά του κέντρου της πόλης

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» στο Δημοτικό συμβούλιο που εκπροσωπεί τη μείζονα αντιπολίτευση, Κώστας Σβόλης με ανακοίνωση του εκφράζει τους προβληματισμούς του για το Καρναβάλι.

Όπως αναφέρει, η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού έχει ήδη σημάνει και η πόλη μας αναμένεται να υποδεχθεί ένα «ποτάμι» Καρναβαλιστών και επισκεπτών από διάφορες περιοχές της χώρας. Τα ερωτηματικά, βέβαια, για την ετοιμότητα του Δήμου Πατρέων παραμένουν, καθώς παρά την έγκαιρη προσπάθεια εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θεωρούμε ότι η Δημοτική Αρχή έχει αφήσει πολλά κενά.

Οι προβληματισμοί μας αφορούν κυρίως το παραεμπόριο και την καταπολέμησή του, τους ελέγχους που επιβάλλονται στην εστίαση (τραπεζοκαθίσματα, υπαίθριες ψησταριές, ηχεία, ύψος στις τέντες, κλπ), αλλά και την απουσία των προβλεπόμενου αριθμού σε χημικές τουαλέτες έτσι ώστε να μην εξελιχθούν για μια ακόμη χρονιά οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης μας σε υπαίθριες τουαλέτες!

Η ύπαρξη Δημοτικής Αστυνομίας θα μπορούσε να αποτελέσει ένα αξιόπιστο και αποδοτικό μέτρο για την αντιμετώπιση των παραπάνω φαινομένων, όπως και για την ασύδοτη στάθμευση περιμετρικά του κέντρου της Πάτρας στη διάρκεια του διημέρου, όμως δυστυχώς η ιδεοληψία της Δημοτικής Αρχής θεωρεί ένα πανευρωπαϊκό εργαλείο καταπολέμησης της παραβατικότητας στους αστικούς ιστούς των πόλεων ως όργανο καταστολής!

Ειλικρινά ευχόμαστε να έχουμε ένα καλό και ποιοτικό Καρναβάλι, χάρη κυρίως στις πρωτοβουλίες των πληρωμάτων και των Πατρινών καρναβαλιστών, όμως από την άλλη δεν μπορούμε να κρύψουμε και τους προβληματισμούς μας γι΄ αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε και γι΄ αυτό που τελικά θα έχουμε, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Σβόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις