Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοφία Λεόνε: Νεκρή στα 26 της η Λατίνα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Σοφία Λεόνε: Νεκρή στα 26 της η Λατίνα π...

Η είδηση του θανάτου της Λεόνε έρχεται μια μέρα μετά την αποκάλυψη ότι έχει πέσει σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Σοφία Λεόνε έφυγε από τη ζωή στα 26 της χρόνια, όπως επιβεβαιωσε εχθές η οικογένειά της, με τον θάνατό της να ερευνάται από τις αμερικανικές Αρχές.

Η Λεόνε, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο διαμέρισμά της την 1η Μαρτίου, από μέλη της οικογένειάς της. Στη σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για το μνημόσυνό της, ο πατριός της Μάικ Ρομέρο ανέφερε ότι η έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας βρίσκεται υπό εξέλιξη, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Ρομέρο επισημαίνει ότι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της. «Απολάμβανε τα ταξίδια και έβρισκε πάντα τρόπους να κάνει τους γύρω της να χαμογέλανε», αναφέρει στο κείμενό του, κάνοντας ειδική αναφορά στην αγάπη της 26χρονης για τα ζώα, και ειδικά για τα τρία κατοικίδιά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λατίνα ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της πριν κλείσει τα 20 της χρόνια και η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Λεόνε «ανακαλύφθηκε» από έναν ατζέντη ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι. Μετά από κάποια έρευνα που έκανε η ίδια, αποφάσισε να ενταχθεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Θαυμαστές και φίλοι της σταρ εξέφρασαν στα social media τη θλίψη τους για τον θάνατο της 26χρονης. «Η ζωή είναι πολύ σύντομη, όμορφη και τραγική. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», γράφει ένας σχολιαστής στο X. «Είναι αληθινή αυτή η είδηση; Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι», σημειώνει ένας άλλος. Μια συνάδελφος της πορνοστάρ που είχε συνεργαστεί μαζί της χαρακτήρισε τη Λεόνε «ένα σπουδαίο μέλος της βιομηχανίας», εκφράζοντας την ευχή να μπορέσουν οι δικοί της να επεξεργαστούν την απώλειά με την απαιτούμενη ηρεμία.

 

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις