Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της επίσημη φωτογραφία μετά την χειρουργική επέμβαση

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της επίσημη φωτο...

Δημόσια για πρώτη φορά

Σε μία φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι – την πρώτη μετά την χειρουργική επέμβαση – η Κέιτ Μίνλτετον εμφανίζεται γελαστή έχοντας στην αγκαλιά τα παιδιά της, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας

Η φωτογραφία συνοδεύεται από τις ευχαριστίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας για τη συμπαράσταση που δέχτηκε μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες.

 Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά», αναφέρει η Κέιτ Μίντλετον.

Η δημοσίευση έρχεται σε μια στιγμή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από θεωρίες σχετικά με το πού βρίσκεται, καθώς οι φήμες για την υγεία της άρχισαν να φουντώνουν. Άλλωστε το Παλάτι του Κένσινγκτον είχε ανακοινώσει όταν η πριγκίπισσα Κέιτ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση πως είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν το Πάσχα.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον και το χειρουργείο στην κοιλιά στο οποίο υπεβλήθη έχουν κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πηγές είχαν αναφέρει στις 8.3.2024 αποκλειστικά στο In Touch ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατά στο σκοτάδι ακόμη και τα τρία τους παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight