Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άργος: «Αισθάνομαι πιο δυνατή τώρα» λέει η 32χρονη - «Έκανα ό,τι μου έλεγε γιατί φοβόμουν»

Άργος: «Αισθάνομαι πιο δυνατή τώρα» λέει...

Η 32χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Με δάκρυα στα μάτια η 32χρονη από το Άργος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα έχει βιώσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στα χέρια του βασανιστή της, ο οποίος την βασάνιζε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι περιλούζοντάς την με υγρά και χτυπώντας την ακόμα και με ατμοσίδερο στο κεφάλι.

«Νιώθω ελεύθερη και ασφαλής» δηλώνει με εμφανείς τους μώλωπες στο πρόσωπό της από την κακοποίηση που έχει δεχτεί και αναφέρει ότι πλέον αισθάνεται πιο δυνατή, μετά την προφυλάκιση του 34χρονου πατέρα των δύο παιδιών τους.

«Μου απαγόρευε να έχω social media, ζήλευε δεν ήθελε να έχω με κανέναν επικοινωνία. Έκανα ό,τι μου έλεγε» λέει και σοκάρει αναφέροντας ότι «δεν πήγαινα ούτε στο σουπερμάρκετ, στην αρχή πηγαίναμε μαζί, αλλά δεν με άφηνε να πηγαίνω μόνη μου. Είχα κλειδιά για να βγω από το σπίτι, αλλά φοβόμουν. Δεν μπορούσα να επκοινωνήσω, μου είχε σπάσει το τηλέφωνο και το είχε πετάξει στη λεκάνη, δεν είχα τηλέφωνο».

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο, είχαν πάει μόνο δύο μέρες. Δεν με άφηνε να τα πηγαίνω, γιατί νόμιζε ότι κι εκεί κάτι γινόταν, τα πήγαινε και τα έπαιρνε ο ίδιος, εγώ δεν έβγαινα».

Η γυναίκα ζούσε δύο εβδομάδες σε κατάσταση ακραίου αποκλεισμού, ενώ τα βασανιστήριά της είχαν ξεκινήσει από το 2018.

Όπως λέει, είχε κρυφά επικοινωνία με την οικογένειά της, μέχρι να της σπάσει το κινητό, ενώ συγκλονίζει αποκαλύπτωντας ότι «ήθελε να με σκοτώσει και να κάψει και τα παιδιά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις